Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Manavgat'ta Kazaya Hızlı Müdahale! İlk Yardım Hemen Diplerinden Geldi

Manavgat'ta Kazaya Hızlı Müdahale! İlk Yardım Hemen Diplerinden Geldi

Manavgat ilçesi Antalya Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iki motosiklet sürücüsü çarpışmanın etkisiyle yaralandı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Kazaya Hızlı Müdahale! İlk Yardım Hemen Diplerinden Geldi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Manavgat ilçesi Antalya Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iki motosiklet sürücüsü çarpışmanın etkisiyle yaralandı. Kazazedelere ilk müdahale, olay yerinin hemen karşısında bulunan sağlık ocağında görevli doktorlar tarafından yapıldı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Manavgat Adliyesi önündeki yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen Cesim Solak'ın kullandığı 07 BIM 583 plakalı motosiklet, cadde üzerinde seyir halinde olan Uğur Aydoğmuş'un kullandığı 07 BPA 661 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki sürücü de yola savruldu.

Sağlık Ocağındaki Doktorlar İlk Müdahaleyi Yaptı

Kazayı gören Manavgat 1 Nolu Sağlık Ocağı'nda görevli doktorlar ve sağlık çalışanları hemen olay yerine koşarak yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Motokurye olarak çalışan Uğur Aydoğmuş, kaza sonrası yerinden kalkamayarak yol ortasında müdahale edilirken, diğer motosiklet sürücüsü Cesim Solak ise sağlık ocağı bahçesinde bulunan bankta ilk tedavisini aldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücülerini ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Temmuzda köprülerin geçiş ücretleri zamlanacak: İşte yeni tarife

Temmuzda köprülerin geçiş ücretleri zamlanacak: İşte yeni tarife