Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Engelleri kaldırmak için koşun

Engelleri kaldırmak için koşun

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş, geçen yıl Runatolia Maratonu’nda toplanan 251 bin 775 lira bağışla 53 akülü tekerlekli sandalye alıp, Antalya civarındaki ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi. Baş, bu yıl bu sayının daha da artmasını beklediklerini kaydetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Engelleri  kaldırmak  için koşun

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş, 3 Mart Pazar günü Antalya’da düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’na 12 yıl aralıksız olduğu gibi bu yıl da katılacaklarını söyledi. Baş, Türkiye’de yapılan birçok maratonda olduğu gibi Runatolia Maratonu’nda da elde edilen bağışlarla aldıkları akülü tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi.

2018’DE BAŞARDIK

Baş, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), olarak geçen yıl Antalya'da düzenlenen 13. Uluslararası Runatolia Antalya Maratonu Fetih Koşusu'nda toplanan 251 bin 775 lira bağış topladıklarını hatırlatarak, “Elde ettiğimiz bağışlarla 53 akülü tekerlekli sandalye alıp, yine Antalya civarındaki çok kişiye sandalye sağladık. Bu yıl bu sayının daha da artmasını bekliyoruz. Bu şekilde ihtiyaç sahibi engelli bireylerin özgürlüğe kavuşmasını sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İYİLİK PEŞİNDE KOŞ

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş, dernek olarak yazılı ve görsel basından bağışlarla ilgili duyuruların yapılması konusunda destek istediklerini kaydederek, “ipk.adimadim.org sitesi üzerinden Adım Adım İPK (İyilik Peşinde Koş) Platformu’na da kayıt olmalarını  ve profilini oluşturarak, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ni seçmeleri gerekiyor. Koşucu, bundan sonra tüm sosyal çevresine desteklediği ve bağış toplamak üzere koştuğu/yürüdüğü projenin anlatılmasından sorumlu oluyor. Bağış yapacak olan herkes, İyilik Peşinde Koş Platformu aracılığıyla, kolayca, koşucu tarafından seçilen STK’nın kredi kartı hesabına bağışını yapıyor. Bu şekilde bölgenizdeki tekerlekli araçların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şirketlere önem tavsiyeler

Şirketlere önem tavsiyeler