Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Emel Sayın rüzgarı

Emel Sayın rüzgarı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 18'incisi düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde sanatçı Emel Sayın sahneye çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sayın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
 Emel Sayın rüzgarı

 

'TERTEMİZ BİR ŞEHİR'

 

Sahne öncesinde gazetecilere röportaj veren Emel Sayın, Alanya'yı çok beğendiğini belirterek, "Alanya çok güzel bunu samimiyetle söylüyorum. Çok eskiden gelmiştim ama şimdiki haliyle daha güzel geldi. Sempatik, bakımlı, tertemiz bir şehir. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'ne katılmak çok güzel ve benim için çok gurur verici. Diliyorum ki çok uzun zaman ve uzun seneler sürsün bu festival, sonsuza kadar devam etsin. Bu davet için de teşekkürlerimi iletiyorum sayın belediye başkanına ve Alanya halkına çok teşekkür ediyorum. Konser programlarım çok yoğun. Geçen sezon da öyle geçti. Önümüzdeki günlerde de yoğun programlar var. İnşallah onları gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi.

 

'BAŞROLDE EMEL SAYIN'

 

Gazetecilere açıklamasının ardından festivalin sunuculuğunu yapan Radyo D'nin sevilen programcısı 'Sarı Şeker' olarak bilinen Sema Eryiğit Emek'in, 'Başrolde Emel Sayın' anonsuyla sunmasının ardından seyircilerin alkış seliyle birlikte Emel Sayın sahneye çıktı. Üzerinde turkuaz rengi gümüş taşlarla süslenmiş şık elbisesiyle sahneye gelen Emel Sayın konserine ünlü şarkısı 'Yalancı Yarim' ile başladı. Sayın, konserinde kendinin de rol aldığı filmler başta olmak üzere Yeşilçam'da seyirciyle buluşan şarkılarını seslendirdi.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Domates tarlada kaldı !

Domates tarlada kaldı !