Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Dokuma paylaşılamıyor !

Dokuma paylaşılamıyor !

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın ‘Dokuma’nın tapusunu Antalya’ya kazandıranlar’ pankartı astırması üzerine harekete geçen AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Haramilerin açtık ağızlarını, attık elimizi midelerinden aldık, çıkardık Dokuma’yı. Tapusunu da aldık” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dokuma paylaşılamıyor !


 

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın ‘Dokuma’nın tapusunu Antalya’ya kazandıranlar’ pankartı astırması üzerine harekete geçen AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Haramilerin açtık ağızlarını, attık elimizi midelerinden aldık, çıkardık Dokuma’yı. Tapusunu da aldık” dedi.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ve yönetimi,  geçen hafta sonunda 488 dönümlük Dokuma Fabrikası’nın arazisinin Antalya’ya kazandırılması mücadelesine katkı koyan isimleri pankart haline getirerek ilçe binasının cephesine asmıştı. İlk sıraya Akdeniz GERÇEK Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci İbrahim Akkaya’nın yazıldığı pankartta dönemin CHP İl Başkanı Ömer Melli, MHP eski İl Başkanı Nizamettin Sağır, DYP eski İl Başkanı Ahmet Kiştin, DSP eski İl Başkanı Baştuğ Çalışır ve Atatürkçü Düşünce Derneği eski Başkanı Mustafa Durna’nın isimleri yazılmıştı. AKP’li Kepez belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Dokuma arazisini kendine mal etmeye çalıştığını söyleyen CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, “Oysa Dokuma Fabrikası alanı hep birlikte kazanıldı. Antalya’nın dinamikleri Dokuma’yı peşkeş çektirmemek için bir araya geldi, direndi. Tütüncü boşuna sükse yapmasın. Bu pankart Dokuma’nın hafızasıdır. Pankartı teşekkür amaçlı yaptık. Kepez’in bu isimlere karşı vefasını gösterdik” şeklinde konuşmuştu.

                                                                                                                                         

ANTALYA PANKARTI KONUŞUYOR

CHP Kepez İlçe Örgütü’nün Dokuma Fabrikası alanı ile ilgili astığı pankart Antalya’da çok konuşulunca, daha önce Kepez’in çeşitli bölgelerinde ‘Dokuma’nın tapusunu aldık’ reklamları astıran AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, harekete geçti ve Dokuma ile ilgi yeni bi açıklama yapmak gereğini duydu. AKP Kepez İlçe Teşkilatı’nın yeni başkan ve yönetimlerine Meclis salonunda çalışmalarını anlatan Tütüncü, Dokuma konusunda şunları söyledi : “Haramilerin açtık ağızlarını, attık elimizi midelerinden aldık, çıkardık Dokuma’yı. Tapusunu da aldık. O dönem il Başkanımız, Allah rahmet etsin, Hamza Taş,  dönemin belediye başkanından Dokuma’nın üst kullanım hakkının verilmesiyle ilgili protokolü istemiş ama kendisine verilmemişti. Biz, Dokuma arazisinin sorununu canlı yayında çözdük. Şimdi halkın kullanımına açtığımız Dokuma’yı her hafta sonu 30 bin, 40 bin kişi ziyaret ediyor.”

 

ESKİ BAŞKANLARA GÖNDERME

Kepez Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Hakan Tütüncü, konuşmasında Kepez’in eski belediye başkanlarına da göndermelerde bulundu. AKP’den önceki dönemlerde belediye başkanlarının halkın içerisine girmekten çekindiğini iddia eden Tütüncü, şunları söyledi:  “Eskiden belediye başkanları, kolay kolay halkın içerisine giremezdi. Neden? Çünkü verilen sözler yerine getirilmediği için sıkıntılar meydana geliyordu.  Allah’a binlerce şükür olsun, şuraya gidersek başımıza yumurta atarlar, kafamızı taşa tutarlar dediğimiz tek bir yer yok. Bizim her yerde alnımız açık, başımız diktir. Yapılmaz denen birçok işleri yaptık”(Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuyumcular “Çelik” dedi

Kuyumcular “Çelik” dedi