Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem SGK 480 metrekarelik arsayı satışa çıkıyor: İhale şartları belli oldu

SGK 480 metrekarelik arsayı satışa çıkıyor: İhale şartları belli oldu

Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Kocasinan ilçesindeki Oymaağaç Mahallesi'nde bulunan 480,12 metrekarelik arsanın açık artırmayla satılacağını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SGK 480 metrekarelik arsayı satışa çıkıyor: İhale şartları belli oldu
KAYNAK: İHA

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Kocasinan ilçesi Oymaağaç Mahallesi’nde bulunan bir arsanın satılacağını duyurdu. İhale ile gerçekleştirilecek bu satışta, 480,12 metrekare büyüklüğündeki arsa için açık artırma düzenlenecek. Satış, gelişmekte olan bölgede bulunan arsanın cazip koşulları ile yatırımcılara fırsat sunuyor.

Arsa Bilgileri ve Konumu

Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, satılacak arsanın Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Oymaağaç Mahallesi, Kamışlık Mevkii’nde yer aldığı belirtildi. Tapu kaydı ise “16409 Ada, 4 Parsel” olarak geçiyor. Arsa, toplamda 4.801,23 metrekare yüzölçümüne sahip olup, 16004/160041 hisse oranıyla (480,12 metrekare) satışa sunulacak.

Bölge, Kocasinan Belediyesi sınırları içerisinde yer almakta ve yeterli altyapı olanaklarına sahip. Çevresinde boş arsalar, bazı sanayi yapıları ve çeşitli işletmeler bulunuyor. Arsanın yakın çevresinde Metalsan Sanayi Sitesi, Tarım Kredi Kooperatifi, Otomotivciler Sitesi ve Hz. Hatice Camii gibi önemli yerler mevcut. Ayrıca, özel araçlarla bölgeye ulaşım sorunu bulunmadığı vurgulanıyor.

İmar Durumu ve Parsel Özellikleri

Değerleme konusu taşınmaz, Kocasinan Belediyesi Uygulama İmar Planına göre 1/1000 ölçekli Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanında yer almakta. Yapılaşma şartları ise Emsal: 0,50 ve Yençon: n (serbest) olarak belirtilmiş. Yapılan incelemelerde taşınmaza ait herhangi bir olumsuz evrak, tutanak veya zabıt kaydının bulunmadığı açıklandı.

Arsa, geometrik olarak amorf bir şekle sahip olup, topografik olarak düz ve eğimsiz bir zemine sahip. Güneydoğu yönünde imar paftasında bulunan 15 metrelik yola yaklaşık olarak 43 metre cephesi, kuzeydoğu yönünde ise yaklaşık 75 metre cephesi bulunuyor. Bu özellikleri ile arsa, yatırımcılar için oldukça cazip bir konumda yer almakta.

İhale Tarihleri ve Şartları

Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ihalenin birinci satışı 16 Ekim Çarşamba günü saat 09.00-09.05 arasında gerçekleştirilecek. İkinci satış ise 23 Ekim Çarşamba günü yine aynı saat aralığında yapılacak. İhale, Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 1. Kat İhale Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzey Marmara Otoyolu'nda sapağı kaçıran 100 TL ek ücret ödüyor

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sapağı kaçıran 100 TL ek ücret ödüyor