Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Cemevi teşekkürü

Cemevi teşekkürü

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, Kemer Cemevi’nin yapımı için Arslanbucak’ta bir arsa tahsis eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür etti. Başkan Gül de Demir’e Kemer’i ziyareti anısına bir plaket verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
  Cemevi teşekkürü


 

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir,  Kemer Cemevi’nin yapımı için Arslanbucak’ta bir arsa tahsis eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür etti. Başkan Gül de Demir’e Kemer’i ziyareti anısına bir plaket verdi.

 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün özel gayretiyle Arslanbucak Mahallesi 430 ada 3.  parselde bulunan 1.400 metrekarelik arsa Kemer Cemevi yapımı için Alevi Kültür Dernekleri Kemer Şubesi’ne tahsis edildi.  AKD Yöneticileri Başkan Gül ile kahvaltıda bir araya gelerek bu tahsis için teşekkür ettiler

 

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Aspava Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Genel Başkanı Doğan Demir, AKD Genel Başkan Yardımcısı Keziban Kaya ve Ali Aktaş, AKD Kemer Şube Başkanı Ersegün Çam, İstanbul Gerçeği Haber Portalı Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci- Yazar İmambakır Üküş ve AKD Kemer Şubesi üyeleri katıldı. 

 

“BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”

Yasal prosedürlerin tamamlanmasıyla Arslanbucak’ta bulunan 1.400 metrekarelik arsanın Kemer Cemevi için tahsis edileceğini kaydeden Başkan Mustafa Gül, “2009 yılında göreve gelir gelmez, Kemer Belediyesi’ne ait büyük bir salonu AKD Kemer Şubesi’ne tahsis ettik ve bu tahsisi her yıl uzattık. Ancak Alevi kardeşlerimizi kalıcı bir Cemevi binasına kavuşturmak istiyoruz. Kısa sürede inşa edilecek olan Kemer Cemevi’nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Alevi kardeşlerimizi böyle bir mekânı kavuşturmak benim için büyük bir onurdur” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 Görkemli başlangıç

Görkemli başlangıç