Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Recep Tayyip Erdoğan Kimdir? Erdoğan Kaç Yaşında? Recep Tayyip Erdoğan'ın Mal Varlığı Ne Kadar? Ne Kadar Maaş Alıyor?

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir? Erdoğan Kaç Yaşında? Recep Tayyip Erdoğan'ın Mal Varlığı Ne Kadar? Ne Kadar Maaş Alıyor?

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir? Erdoğan Kaç Yaşında? Recep Tayyip Erdoğan'ın Mal Varlığı Ne Kadar? Ne Kadar Maaş Alıyor? İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Recep Tayyip Erdoğan Kimdir? Erdoğan Kaç Yaşında? Recep Tayyip Erdoğan'ın Mal Varlığı Ne Kadar? Ne Kadar Maaş Alıyor?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat 1954 tarihinde İstanbul'da doğmuş, Türk siyasetçi ve bürokrattır. Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak görev yapmaktadır. Aslen Rizelidir.

Recep Tayyip Erdoğan  Kaç Yaşında?

Recep Tayyip Erdoğan, 2024 itibarıyla 70 yaşındadır.

Recep Tayyip Erdoğan  Nereli?

Recep Tayyip Erdoğan, aslen Rize'nin Güneysu ilçesindendir. Ancak, doğum yeri İstanbul'dur.

Recep Tayyip Erdoğan Ne İş Yapar?

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak ülkenin başkanlık görevini yürütmektedir. Siyasi kariyerine genç yaşlarda başlayan Erdoğan, çeşitli görevlerde bulunmuş ve önemli siyasi reformlara imza atmıştır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı gibi görevlerde bulunmuştur. 2014 yılında Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş ve bu görevi sürdürmektedir.

Recep Tayyip Erdoğan Evli Mi?

Evet, Recep Tayyip Erdoğan evlidir. Eşi Emine Erdoğan'dır. Çiftin dört çocuğu bulunmaktadır: Ahmet Burak Erdoğan, Necmettin Bilal Erdoğan, Esra Albayrak ve Sümeyye Erdoğan.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Mal Varlığı Ne Kadar? 

Erdoğan çiftinin 1988'de edindiği Rize'nin Güneysu ilçesi Dumankaya köyünde 10 bin lira değerinde 2 bin metrekare arazisi, İstanbul'un Üsküdar ilçesi Kısıklı semtinde 2019'da edindiği konuta ait her biri 7 milyon 695 bin lira değerinde iki hissesi bulunuyor.

Mal beyanında Erdoğan ve eşinin 4 ayrı banka hesabında 1 milyon 884 bin 878 Türk lirasının olduğu, ayrıca 5 milyon 390 bin lira borcu bulunduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya Antalya'da coşkuyla karşılandı

CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya Antalya'da coşkuyla karşılandı