Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Antalya’da Silahlı Saldırı! Genç Sokak Ortasında Hayatını Kaybetti

Antalya’da Silahlı Saldırı! Genç Sokak Ortasında Hayatını Kaybetti

Antalya'da Yeşildere Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda 22 yaşındaki Ahmet Yusuf Kaçarlar hayatını kaybetti. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Silahlı Saldırı! Genç Sokak Ortasında Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Yeşildere Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda, 22 yaşındaki Ahmet Yusuf Kaçarlar hayatını kaybetti. Ailesinin, gencin AMATEM'de tedavi edilmesi için mahkeme kararı çıkarttığı öğrenilirken, annesinin feryadı yürekleri dağladı.

Tartışma Sonrası Silahlı Saldırı

Olay, dün gece saatlerinde sokakta çıkan tartışma sonucu meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Ahmet Yusuf Kaçarlar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ve cinayet büro ekipleri, cinayetin detaylarını araştırmak üzere çalışmalar başlattı. Saldırının ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Annenin Feryadı: “Oğluma Sahip Çıkamadım”

Ahmet Yusuf Kaçarlar'ın ölüm haberini alan aile, sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu'na gelerek cenazeyi teslim aldı. Gencin annesi, cenaze teslimi sırasında “Allah'ım ben nasıl dayanacağım bu acıya, sahip çıkamadım oğluma” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

AMATEM’de Tedavi İçin Mahkeme Kararı Çıkartılmıştı

Kaçarlar'ın ailesi, genç adamın yaklaşık 6 aydır madde kullanmadığını ve bir hafta önce evden ayrıldığını belirtti. Gencin bulunmasının ardından AMATEM'de tedavi edilmesi için mahkeme kararı çıkartıldığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Köfteci Yusuf'tan domuz eti iddialarına yanıt

Son dakika! Köfteci Yusuf'tan domuz eti iddialarına yanıt