Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Ulualan’da bir iptal daha! Manavgat’ın Ulualan sevinci

Ulualan’da bir iptal daha! Manavgat’ın Ulualan sevinci

Manavgat'ın eski Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ulualan'da yapılmak istenen golf oteli projesinin iptal edilmesini sevinçle karşıladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ulualan’da bir iptal daha! Manavgat’ın Ulualan sevinci
MUHABİR: Kamer Durdu

Manavgat’ın eski Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ulualan bölgesine yönelik iptal kararları hakkında açıklamalarda bulundu. Sözen, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın kamu yararı ve mahkeme kararlarına aykırı olarak gerçekleştirdiği planlamaların, Mimarlar Odası Antalya Şubesi ve diğer duyarlı vatandaşlar tarafından açılan davalarla iptal edildiğini duyurdu.

Golf Oteli Projesine Son

Sözen, "Ulualan'da yapılması planlanan golf oteli projesine yönelik alınan iptal kararını büyük bir sevinçle öğrendim. Artık, belediyenin, ilgili kurumların ve halkın görüşü alınmadan hareket edilmeyecek. Bu, kesin ve nettir" ifadelerini kullandı.

Yeni Planlamalar İçin İş Birliği Vurgusu

Kesinleşen iptal kararlarının ardından, Sözen, Manavgat’ın geleceği için yeni planlamaların sağduyuyla yapılması gerektiğini belirtti. "Belediye, sivil toplum kuruluşları ve halkın görüşleri alınarak yapılacak yeni planlamaların, bölgedeki yatırımcılar, esnaflar, üreticiler, turizmciler ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Teşekkür Mesajı

Sözen, açıklamasında, hukuki mücadelede destek veren tüm paydaşlara teşekkür etti. "Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi yönetimlerine, bu davaları açarak iptal kararları aldıran hemşehrilerimize, kentimizin sivil toplum örgütlerine ve kentine sahip çıkan dik duruşlu Manavgat halkına teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hull City,  Alanyaspor ile Hazırlık Maçına Çıkıyor

Hull City, Alanyaspor ile Hazırlık Maçına Çıkıyor