Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Muratpaşa’da sonbahar dönemi spor okulları kayıtları başlıyor

Muratpaşa’da sonbahar dönemi spor okulları kayıtları başlıyor

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde belediyenin düzenlediği spor okulları için kayıtlar başlıyor. İşte Muratpaşa Belediyesi spor okullarının kayıt tarihi...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa’da sonbahar dönemi spor okulları kayıtları başlıyor
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’ çerçevesinde sonbahar dönemi için spor okullarının kapılarını açıyor. Bu yıl, futbol, basketbol, voleybol, tenis, hentbol, cimnastik, karate, kickboks, boks, judo, badminton, squash, minder güreşi, masa tenisi, satranç, yüzme, su cimnastiği, buz pateni, fitness, pilates, aerobik ve zumba olmak üzere 24 farklı branşta eğitim verilecek.

Belediye, her yaş grubuna hitap eden bu spor dalları ile katılımcılara sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için fırsat sunmayı hedefliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde verilecek bu eğitimler, spor yaparken keyif almayı da ön plana çıkarıyor.

Kayıtlar 16 Eylül'de Başlıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin sonbahar dönemi spor okulları için kayıtlar 16 Eylül'de başlıyor. Başvurular, belediyenin resmi internet sitesi olan spor.muratpasa-bld.gov.tr adresinden yapılabilecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından, 24 farklı branşta eğitim verecek olan spor okulları, 23 Eylül tarihinde start alacak. Muratpaşa Belediyesi, sporun her yaşta sağlıklı bir yaşamın anahtarı olduğunu vurgulayarak, bu projeyle her yaştan Antalyalıyı sporla buluşturmayı amaçlıyor.

28 Spor Tesisinde Eğitimler Verilecek

Spor okulları, Muratpaşa Belediyesi’nin 28 spor tesisinde düzenlenecek. Tüm branşlarda uzman eğitmen kadrosu ile gerçekleştirilecek eğitimler, hem amatör hem de profesyonel sporcular yetiştirmeyi hedefliyor. “Sporu yaşam biçimi haline getirmek ve sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla geniş bir yelpazede sunduğumuz bu program, herkesin katılımına açıktır,” diyen yetkililer, Muratpaşa’da spor kültürünün daha da yaygınlaşmasını amaçlıyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çalışmadan emeklilik olur mu? İsteğe bağlı sigorta şartları açıklandı

Çalışmadan emeklilik olur mu? İsteğe bağlı sigorta şartları açıklandı