Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kemer'de Taksi Şoförlerini UKOME ve Oda Baskısı İsyan Ettirdi!

Kemer'de Taksi Şoförlerini UKOME ve Oda Baskısı İsyan Ettirdi!

Kemer’de hizmet veren Favori Taksi Durağı yıllardır birçok sorun ile karşı karşıya. Bölgelerindeki müşterilerin alınmaya çalışıldığı iddia edilirken, 18 araçlık durakta 2 adet aracın kurşunlandığı ifade edildi. Baskıya maruz kaldıklarını belirten şoförler sorunun çözülmesi için yetkilileri göreve çağırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de Taksi Şoförlerini UKOME ve Oda Baskısı İsyan Ettirdi!
MUHABİR: Kamer Durdu

Yıllardır Kemer’de hizmet veren Favori Taksi Durağı, bir süredir baskı ve saldırılar ile boğuşuyor. Kendi bölgelerindeki müşterilerin başka durağın araçları tarafından alınmaya çalışılması ve bekleme yerlerine sokulmaması şoförleri isyan ettirdi.

Kemer'de Taksi Şoförlerini UKOME ve Oda Baskısı İsyan Ettirdi!
BAŞKAN BİRLEŞTİRMEK İSTİYOR 

Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ın Favori Taksi Durağı’nı, Kemer Taksi Durağı ile birleştirmeye çalıştığı iddiası ortaya atılırken, Favori Taksi Durağı’nın şoförleri üzerlerindeki baskı sebebiyle resmen isyan etti.

DURAĞIMIZI KARALIYORLAR 

Tekstil pazarının kurulduğu günlerde, kendi bölgelerindeki bekleme alanlarından güvenlik güçleri ile zorla çıkarıldıklarını ifade eden Favori Taksi şoförleri, Akdeniz Gerçek’e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Kemer Favori Taksi Yönetimi olarak, UKOME ve Kemer Şoförler Odası tarafından baskı altında olduğumuzdan Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ın, Kemer Taksi’de 2 aracı olduğu ve diğer taşımacılık kollarında çalışması ile ilgili duyumlarımız vardır. Bu yüzden Kemer merkezde yeni rant kapılarının bölgemizde çoğalmasıyla UKOME ve oda baskısı yaşamaktayız. Mustafa Tıraş bizi Kemer Taksi ile birleştirmek için var gücüyle piyonlarını üzerimize değişik rollerle baskı altına almaktadır. Yetkisini aşarak, kötüye kullanmaktadır. Bu kötü rollerin sonucu olarak da mahkemelik olduk. İki tane aracımız kurşunlandı. Beldibi Taksi elimizdeki pazarlık yaptığımız Çamyuva yolcusunu elimizden almak istemiştir. Yolcuyu alırsın, alamazsın sözü ile başlayan kavga fiziksel kavgaya dönüşmüş ve mahkemelik bir durum ortaya çıkmıştır. Akşam saatlerinde ise 2 tane aracımız silahlı saldırıya uğramıştır. Bundan sonra yapılan haberlerde durağımızı kötüleme ve karalama girişimlerinde bulunulmuş ve kavgacı taksi olarak yansıtılmaya çalışılmaktadır. Biz 30 yıldır Kemer’de hizmet vermekteyiz. Ne kadar yedi bölgeden insanlarımız olsa da aynı hamurdan yoğurulduğumuzu ve kardeşliğimizi sürdürmekteyiz.”


 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 5 gün önce
Ne edersen onu çekersin favori taksi
BEĞENME
0
CEVAPLA
Toplama Servislere Büyük Tepki! Milli Eğitim Bakanlığı Konuya El Atmalı

Toplama Servislere Büyük Tepki! Milli Eğitim Bakanlığı Konuya El Atmalı