Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ın Perşembe Pazarı Turist Akınına Uğradı Esnaf Memnuniyetsiz

Manavgat’ın Perşembe Pazarı Turist Akınına Uğradı Esnaf Memnuniyetsiz

Manavgat Perşembe Pazarı, turist akınına uğradı. Esnaf, pazardaki kalabalığa rağmen turistlerin alışveriş yapmamasından şikayetçi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ın Perşembe Pazarı Turist Akınına Uğradı Esnaf Memnuniyetsiz
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Perşembe Pazarı, turist akınına uğradı. Başta Side olmak üzere Manavgat’ın çevre bölgelerinden ve Alanya ile Serik’ten gelen tatilciler, Perşembe Pazarı’nı ziyaret etmek üzere Manavgat’a akın etti. Ancak pazarda yaşanan kalabalığa rağmen, pazar esnafı turistlerin alışveriş yapmamasından şikayetçi oldu.

Pazar Kalabalık, Alışveriş Az

Minibüs, taksi ve tur araçlarıyla Perşembe Pazarı’na gelen turistler, pazarın kalabalığı nedeniyle yürümekte zorlandılar. Pazarda yaşanan yoğunluk, alışveriş yapma konusunda zorluk yaratırken, birçok esnaf bu durumdan memnuniyetsizliklerini dile getirdi.

Esnafın Ortak Sorunu: Alışveriş Yapmayan Turistler

Pazar esnafının belirttiğine göre, turistlerin çoğu alışveriş yapmadan pazarı gezip ayrılıyor. Havlu, parfüm, ayakkabı ve butik malzemeleri satan esnaf, turistlerin alışveriş yapmamasından dert yanıyor. Esnaf, turistlerin harcayacak paralarının bulunmamasını ve pazardaki alışveriş potansiyelinin düşük olduğunu ifade etti.

Esnafın Talepleri ve Gelecek Beklentileri

Esnaf, pazarın kalabalık olmasının alışverişle sonuçlanması gerektiğini belirterek, daha fazla alışveriş yapılmasını bekliyor. Turistlerin pazara olan ilgisinin artması, ancak alışveriş yapmamaları esnafın endişelerini artırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya Merkez Bankası politika faizini yükseltti

Rusya Merkez Bankası politika faizini yükseltti