Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'nın o lisesine giden öğrencilere ANTEMDER'den maddi destek!

Antalya'nın o lisesine giden öğrencilere ANTEMDER'den maddi destek!

Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği (ANTEMDER) Kurucu Başkanı Orhan Yüksel, okulun 80'inci eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sağlamak amacıyla yürütülen "Eğitim Desteği" kampanyasına katılım çağrısı yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'nın o lisesine giden öğrencilere ANTEMDER'den maddi destek!
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için kapılarını yeniden öğrencilere açtı. Okulun 80'inci eğitim ve öğretim yılına girmesiyle bu yıl 400 yeni 9'uncu sınıf öğrencisi daha ilk ders ziliyle sıralardaki yerini aldı. ANTEMDER Kurucu Başkanı Orhan Yüksel, bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olabilmek için dernek üyelerine seslendi. MESEM (Mesleki Eğitim Merkezi) ile birlikte yaklaşık bin 300 öğrencilerinin olduğunu söyleyen Orhan Yüksel, lisenin öğretmenlerine, mezunlarına ve dernek mensuplarına "Bin 300 öğrencimizin arasında sizin, bizim öğrencilik zamanlarımızda olduğu gibi acil ihtiyaç sahibi olan çok öğrenci kardeşimiz var. Antemder olarak sizlerin " Eğitim Desteği" adıyla, dernek hesabımıza göndereceğiniz küçük katkılarınızı organize ederek, onlara maddi destek sağlamaya çalışıyoruz. Bunu zorlukla toplanabilen dernek üye aidatlarımız ile yapmamız mümkün değil" diyerek konuşmasına başladı. 


 

DESTEKLER YETMİYOR
 

2022 tarihinde 4 bin 400TL, 2023 tarihinde 6 bin 300 TL toplanabildiğini ve okul idaresinin belirttiği acil ihtiyaç sahibi olan öğrencilerine “Eğitim Harçlığı" olarak makbuz karşılığında paylaştırdığını söyleyen Orhan Yüksel, "Bu yıl Destek için "Otomatik Ödeme Talimatı" verenlerin ve defaten ödeyenlerin sayısı arttı, şu ana kadar hesabımıza ulaşan “Eğitim Desteği” Miktarı 20 bin 900TL dir. Ama yetmiyor. Bugün sizinle birlikte yaklaşık bin 200 mezun, üye ve öğretmenimize duyuru yapıyoruz ve yeterli dönüşler olsun istiyoruz.  Damlaya Damlaya Göl Olsun, ihtiyaç sahibi Öğrenci kardeşlerimiz Mutlu Olsun İstiyoruz.  Aylık ödeme talimatıyla ödeyeceğiniz küçük rakamlar, ya da ara sıra ödeyeceğiniz miktarlar sizi sarsmayabilir ama toplandığı zaman ihtiyaç sahibi onlarca, zaman içinde yüzlerce öğrencimizi mutlu edecek" diyerek öğrencilere burs imkanı kazandırabilmek için konuşma yaptı. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yusuf Yazıcı kimdir? Hangi takımla anlaştı? Kiminle evli?

Yusuf Yazıcı kimdir? Hangi takımla anlaştı? Kiminle evli?