Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Güneri Civaoğlu Kimdir? Güneri Civaoğlu Kaç Yaşındaydı? Güneri Civaoğlu Neden Öldü?

Güneri Civaoğlu Kimdir? Güneri Civaoğlu Kaç Yaşındaydı? Güneri Civaoğlu Neden Öldü?

Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu, uzun süredir gördüğü kanser tedavisi sonrası 85 yaşında hayata veda etti. Güneri Civaoğlu Kimdir? Güneri Civaoğlu Kaç Yaşındaydı? Güneri Civaoğlu Neden Öldü?...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Güneri Civaoğlu Kimdir? Güneri Civaoğlu Kaç Yaşındaydı? Güneri Civaoğlu Neden Öldü?
KAYNAK: Haber Merkezi

Bir süredir kanser tedavisi gören ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu, 85 yaşında yaşamını yitirdi. Beşiktaş’taki bir hastanede tedavi gören Cıvaoğlu'nun vefat haberi, gazetecilik ve siyaset camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. Birçok siyasetçi, bürokrat ve meslektaşı sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı. İşte Güneri Civaoğlu Kimdir? Güneri Civaoğlu Kaç Yaşındaydı? Güneri Civaoğlu Neden Öldü?...

Güneri Cıvaoğlu kimdir?

Güneri Cıvaoğlu 1939 yılında Ankara’da doğdu.

Güneri Cıvaoğlu

Ankara'da doğan Güneri Cıvaoğlu aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Güneri Cıvaoğlu Kaç Yaşındaydı?

1939 yılında dünyaya gelen Güneri Civanoğlu 85 yaşındaydı.

Güneri Cıvaoğlu eğitim durumu nedir?

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Güneri Cıvaoğlu Mesleki Kariyeri Nedir?

Gazetecilik kariyerine 1960’lı yıllarda Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak başladı. Kariyerinin başlarında TRT’nin kuruluşunda sabah haberlerini hazırlayan ekibin başında yer aldı.

Strasbourg Üniversitesi’nde bir süre ekonomi eğitimi alan Cıvaoğlu, Türkiye’ye döndükten sonra Tercüman Gazetesi’nde genel yayın yönetmenliği görevini üstlendi. Daha sonra Güneş Gazetesi’nin kurucu ortaklarından biri olarak, gazetenin genel yayın yönetmenliğini yaptı.

1986-1996 yılları arasında Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Cıvaoğlu, 1996’dan itibaren yazılarına Milliyet Gazetesi’nde devam etti. Gazetecilik kariyerinin yanı sıra, Şeffaf Oda isimli televizyon programıyla geniş bir kitleye hitap etti ve farklı sektörlerden birçok önemli ismi konuk etti.

Güneri Cıvaoğlu Evli Mi?

 Güneri Cıvaoğlu 1969 yılında Canan Cıvaoğlu evlendi. Güneri Cıvaoğlu’nun çocuğu olup olmadığına hakkında bir bilgi bulunmuyor.

CANAN CIVAOĞLU KİMDİR?

Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, eğitim ve kariyer hayatında önemli başarılar elde etmiş bir isimdir. Lausanne Üniversitesi'nde hukuk eğitimi alarak akademik kariyerine sağlam bir temel atan Canan Cıvaoğlu, 1969-1990 yılları arasında aktif olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. Özellikle Avrupa Konseyi Meclisi Eğitim ve Kültür Komisyonu'nda görev alarak uluslararası arenada da dikkat çekmiştir.

1980 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Burç isimli ilk astroloji dergisini yayımlayan Canan Cıvaoğlu, bu alanda öncülük yapmıştır. Astrolojiye olan ilgisi ve bu alandaki çalışmalarıyla Türkiye'de pek çok kişiyi etkilemiştir.

Aslen İstanbullu olan Canan Cıvaoğlu, bir süredir Muğla’da yaşamını sürdürmektedir.

Güneri Cıvaoğlu Neden Öldü?

Güneri Cıvaoğlu, uzun süredir devam eden kanser tedavisi görüyordu. Ölümüne ise geçirdiği beyin kanaması neden oldu. Gazetecilik mesleğine ve televizyon dünyasına yaptığı katkılarla tanınan Cıvaoğlu, geride unutulmaz bir miras bıraktı.

Cenaze töreni ne zaman yapılacak?

Cıvaoğlu'nun cenaze töreni, perşembe günü saat 11.00'de Milliyet gazetesinde düzenlenecek. Ardından Teşvikiye Camisi'nde kılınacak cenaze namazıyla birlikte toprağa verilecek. Ünlü gazeteci, Türkiye medyasına uzun yıllar boyunca büyük katkılar sunmuş ve kariyerinde birçok başarıya imza atmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Soğuk Su ile Çay Demlenir mi? En İyi Çay Demleme Yöntemleri ve Püf Noktalar

Soğuk Su ile Çay Demlenir mi? En İyi Çay Demleme Yöntemleri ve Püf Noktalar