Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Eski Bakan’ın planına iptal! Medipol inşaatı mühürlendi

Eski Bakan’ın planına iptal! Medipol inşaatı mühürlendi

Medipol Üniversitesi için hazırlanan imar planının iptal edildiğinin açıklanmasının ardından Üsküdar Belediyesi inşaatı mühürledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Bakan’ın planına iptal! Medipol inşaatı mühürlendi
KAYNAK: Haber Merkezi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Medipol Üniversitesi için hazırlanan imar planının, İstanbul 12. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiğinin açıklanmasının ardından Üsküdar Belediyesi inşaatı mühürledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sahibi olduğu Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi’nin yanında bulunan 4 bin 164 metrekarelik alanı, konut ve ortaöğretim tesisleri alanından yükseköğretim tesisi alanına dönüştürmüştü. Birgün gazetesinin haberine o tadilat yargıdan döndü. 
Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başvurusu üzerine 31 Ocak 2024’te alınan iptal kararı sonrası, Üsküdar Belediyesi inşaatı durdurarak mühürledi.
Medipol’ün otopark olarak kullandığı alanın babası tarafından okul yapılması için kamuya bağışlandığını belirten bir vatandaş dava açmıştı. O dava davacı lehine sonuçtu. İnşaat mühürlendi. Şimdi ne olacağı ise merak konusu. İptal davasının ardından kararın temyiz edilip edilmeyeceği merak ediliyor. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KESK Antalya Şube Başkanı İrfan Kuruüzüm CHP’ye Katıldı

KESK Antalya Şube Başkanı İrfan Kuruüzüm CHP’ye Katıldı