Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Sağlık Bakanı'nın hastanesinde operasyon faciası: Kadın hem bacaklarını hem adaletini kaybetti

Sağlık Bakanı'nın hastanesinde operasyon faciası: Kadın hem bacaklarını hem adaletini kaybetti

2014 yılında Medipolitan Sağlık ve Eğitim Hizmetleri AŞ'ye bağlı Medipol Koşuyolu Hastanesi'nde burun estetiği operasyonu geçiren Sevinç Çelik'in yaşadığı dram, kamuoyunda geniş yankı buldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sağlık Bakanı'nın hastanesinde operasyon faciası: Kadın hem bacaklarını hem adaletini kaybetti
KAYNAK: Haber Merkezi

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, 2014 yılında Medipolitan Sağlık ve Eğitim Hizmetleri AŞ'ye bağlı Medipol Koşuyolu Hastanesi'nde burun estetiği operasyonu geçiren Sevinç Çelik'in yaşadığı dram, kamuoyunda geniş yankı buldu. Operasyonun ardından ağrıları ve ateşi artan Sevinç, tekrar hastaneye başvurdu. Ancak doktorlar, ağrılarının operasyondan kaynaklandığını ve "canının çok tatlı olduğu için" acıdığını iddia ederek geri gönderdiler. Durumu kötüleşen Çelik, devlet hastanesine götürüldü.

Devlet hastanesinde yapılan tetkikler sonucunda, Çelik'in kanında mikrop olduğu ve vücuduna yayıldığı belirlendi. Yoğun bakıma alınan Sevinç Çelik'e doktorlar, iki seçenek sundular: "Ya hayatını ya da bacaklarını kurtarabiliriz..." Aile zor bir karar vermek zorunda kaldı ve onay verdiler. Çelik'in bacakları dizden aşağı kesildi.

Davayı kaybetti üstüne borçlu çıktı!

Çelik, yaşadığı bu trajik olayın ardından, burun estetiği operasyonunun yapıldığı hastaneye 300 bin TL maddi, 700 bin TL manevi tazminat davası açtı. Ancak dava 10 yıl sonra karara bağlandığında mahkeme, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sahibi olduğu hastanenin hiçbir hatası olmadığına hükmetti ve Çelik'in davasını reddetti. Mahkeme kararıyla birlikte, avukatların vekâlet ücretini de ödemesi gereken Sevinç Çelik'in, hastane tarafından icra süreci başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı

MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı