Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Pikap Şarampole Yuvarlandı! Kaza Can Aldı

Antalya'da Pikap Şarampole Yuvarlandı! Kaza Can Aldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde, pikabın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da Pikap Şarampole Yuvarlandı! Kaza Can Aldı
KAYNAK: AA

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olay, Ovacık Mahallesi'nde Halit Güvercin'in (84) kullandığı pikabın şarampole yuvarlanması sonucu gerçekleşti.

Kaza Anı ve İlk Müdahale

Plakası öğrenilemeyen pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza Sonuçları

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde, pikapta yolcu olarak bulunan 74 yaşındaki Nazize Güvercin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücü Halit Güvercin ise, sağlık durumunun değerlendirilmesi ve tedavi edilmesi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın detayları ve kazanın nedenleri hakkında polis ekipleri tarafından incelemeler devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da 80 işletmeye eş zamanlı gıda denetimi yapıldı

Muğla'da 80 işletmeye eş zamanlı gıda denetimi yapıldı