Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel İcradan satılık 2005 model BMW

İcradan satılık 2005 model BMW

İcradan satılık 2005 model BMW marka araç için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İcradan satılık 2005 model BMW
KAYNAK: ilan.gov.tr

2005 model BMW marka araç icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/94334 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Muhammen Kıymeti Adedi Cinsi Mahiyeti ve Önemli Vasıfları 500.000,00 1 Taşıt

55AAP465 Plakalı, 2005 Model, BMW Marka, 5.30 D Tipli, 39215768 Motor No'lu, WBANC71085B654564 Şasi nolu, Yakıt Tipi DİZEL, Motor Hacmi 2.993 Cm3, Otomobil Vasıflı, Otomatik Vitesli, Sun Rooflu, Çelik Jantlı, Mavi (Metalik) Renkli, 5 Koltuklu araç. Anahtarının ve ruhsatının olmadığı belirtilmiştir. Motor aksamının yerinde olduğu, aracın an itibariyle çalıştırılamayacağı tespit edilmiştir. Aracın arka plakası aracın üzerinde, ön plakası ise takılı değil, ön cam ön kısmındadır. Muhtelif yerlerinde sürtme çizik ve vuruklar mevcut, ön ve arka tamponda sürtme izleri mevcut,tavan sağ ve sol kısmında vernik atmaları var, araç ön kısımdan hasarlı (kaput, sağ ön çamurluk vuruk) ön tampon sağ far ve panjur yok, sol ön çamurlukta sürtme izi, bagaj kapağında çizik var, ön koltuklar, taban döşemesi, vites etrafı plastik aksamı, ses sistemi ve elektrik sisteminin bir kısmı sökülü vaziyette, bazı sökülmüş plastik aksam ve ön tampon araç içerisinde, görülebildiği kadarıyla motor ve mekanik aksamda eksik parça olmadığı tespit edildi. Lastikleri kullanılamaz durumda. Kilometre bilgisi alınamadı.Genel olarak aracın bu hali ile motorlu taşıt vasfı taşıdığı görüldü. Aracın daha evvelce Tramer kayıtlarına geçmiş 3 adet hasar kaydı bulunmaktadır. Araç "Derecik mah. Ankara Cad. No: 172 İlkadım" adresinde faaliyet gösteren Soykan Otoparkta bulunmakta olup mesai saatleri içerisinde buradan görülebilecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yerel seçimlerde adaylık için görevden ayrılma süreci sona erdi

Yerel seçimlerde adaylık için görevden ayrılma süreci sona erdi