Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi TOKİ'den yeni ucuz konut kampanyası! Son başvuru tarihi kesinleşti

TOKİ'den yeni ucuz konut kampanyası! Son başvuru tarihi kesinleşti

TOKİ'den milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kampanya açıklandı. Şimdi 120 ay taksitle sahip olabileceğiniz 3+1 konutlar satışa sundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ'den yeni ucuz konut kampanyası! Son başvuru tarihi kesinleşti

Artan yaşam maliyetleriyle mücadele edenler için TOKİ'nin sunduğu yeni konut fırsatı büyük bir ilgi çekiyor. TOKİ'nin uygun fiyatlı konut sistemi, geniş bütçesi ve gelişmiş altyapısıyla ön plana çıkıyor. Kurum, arsa maliyetini minimum düzeyde tutarak ihalelerle ekonomik konutlar üretme başarısını sürdürüyor. Bu yaklaşım, ev üretim maliyetlerini düşürerek vatandaşlara uzun vadeli taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunuyor.

Haymana ilçesindeki Kayabaşı Mahallesi'nde hayata geçirilen 185 konutluk proje kapsamında, 13 adet 3+1 konut satışa sunuluyor. Satış, TOKİ'nin önceden belirlenmiş kurallarına uygun bir süreçle gerçekleştirilecek. Başvurular, 11 Aralık ile 22 Aralık tarihleri arasında alınacak ve başvurular için 2.000 TL ödeme yapılacak; bu ücret başvuru hakkı olmayanlara geri iade edilecek.

konut-4

Başvurular, e-devlet üzerinden veya Ziraat Bankası Temerküz Şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. Eğer talep beklenenden yüksek olursa, noter huzurunda kura çekimi yapılacak; bu çekim ise 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

toki3

3+1 konutların satış fiyatları 1 milyon 522 bin TL ile 1 milyon 936 bin TL arasında değişiyor. Ev almak isteyenlerden yüzde 25 peşinat talep edilirken, kalan yüzde 75'i 120 ay vadeyle ödenebilecek. Aylık taksitlerin başlangıcı ise 9.703 TL olarak belirlendi. Bu fırsat, TOKİ'nin konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere ekonomik ve uzun vadeli bir ödeme planı sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğrenciye Sözlü Şiddet Uygulayan Servis Şoförü Gözaltına Alındı

Öğrenciye Sözlü Şiddet Uygulayan Servis Şoförü Gözaltına Alındı