Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Teknoloji devi halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri açıklandı

Teknoloji devi halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri açıklandı

Tata Technologies, dünya çapında tanınan bir teknoloji devi olarak halka arz sürecine girişiyor. Talep toplama tarihleri belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Teknoloji devi halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri açıklandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Tata Technologies Limited, otomotiv, havacılık ve dijital hizmetler alanlarında faaliyet gösteren bir şirket olarak halka arz sürecine hazırlanıyor. Halka arz, 22-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek, ve hisse başına fiyat bandı ₹475 ila ₹500 (163-172 TL) olarak belirlenmiştir.

Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, otuz hisseden oluşan tekliflerde bulunabileceklerdir. Ana yatırımcılar, teklif verme işlemini 21 Kasım 2023 Salı günü, halka arzın hemen öncesinde gerçekleştireceklerdir. Halka arzda, anchor yatırımcılar dışındaki tüm katılımcılar Bloke Tutar Destekli Başvuru (ASBA) sürecini kullanmak zorundadır. Bu süreç, UPI teklif sahiplerinin banka hesaplarındaki veya UPI ID'lerindeki fonları, teklif tamamlanana veya tekliften çekilene kadar bloke etmektedir.

Önemli bir not olarak, menkul kıymetler SEC kurallarına uygunluk nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'nde halka açık olarak satılmayacaktır. Kotasyon beklentisi ise Bombay Menkul Kıymetler Borsası (BSE) ve Ulusal Menkul Kıymetler Borsası'nda (NSE) gerçekleşecektir. Bu sürecin yönetiminde JM Financial Ltd., Citigroup Global Markets India Pvt Ltd. ve BofA Securities India Ltd. gibi önemli firmalar rol oynayacaktır.

Tata Technologies Limited, otomotiv ve havacılık alanındaki orijinal ekipman üreticileri ile endüstriyel makine şirketlerine çeşitli mühendislik ve tasarım hizmetleri sunan çok uluslu bir Hint ürün mühendisliği şirketidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası'ndan flaş açıklama! 12 gün sonra dolar kaç TL olacak?

Merkez Bankası'ndan flaş açıklama! 12 gün sonra dolar kaç TL olacak?