Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Durukan Şekerleme'nin halka arz büyüklüğü belli oldu

Durukan Şekerleme'nin halka arz büyüklüğü belli oldu

Durukan Şekerleme'nin halka arzı başarıyla tamamlandı ve şirketin payları 17 Eylül itibarıyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Durukan Şekerleme'nin halka arz büyüklüğü belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Deniz Yatırım tarafından yapılan açıklamaya göre, Durukan Şekerleme'nin halka arzı “Borsa’da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile gerçekleştirildi. Bu süreçte, 1 TL nominal değerli paylar için 17,00 TL fiyat belirlendi.

Halka Arzda Sermaye Artışı ve Ortak Satışı Yoluyla Paylar Satıldı

Durukan Şekerleme'nin halka arzında sermaye artışı yoluyla 32,5 milyon TL ve ortak satışı yoluyla 10 milyon TL nominal değerli paylar satıldı. Toplamda halka arz edilen payların tamamı talep üzerine satıldı.

Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleştirilen halka arzda yatırımcı grubu bazında tahsisat yapılmadı. Toplamda 698 bin 198 adet emir alındı ve bu talepler, satışa sunulan adedin 3,27 katına denk gelen 2,6 milyar TL tutarında oldu.

Halka Arz Sonuçları Açıklandı

Durukan Şekerleme'nin halka arzına ilişkin detaylar açıklandı. Sermaye artışı ve ortak satışı yoluyla halka arz edilen paylar tamamıyla satıldı. Toplam halka arz büyüklüğü 722.500.000 TL olarak gerçekleşti. Yatırımcı gruplarına özel tahsisat yapılmadan, paylar eşit olarak dağıtıldı.

Yatırımcı Sayısı ve Ortalama Pay Dağıtımı

Halka arz sonucunda 42.500.000 TL nominal değerli paylar, toplam 689.338 yatırımcıya satıldı. Bireysel katılımcı sayısı 689.338 olarak belirlenirken, ortalama pay dağıtımı 61 lot (yaklaşık 1.037 TL) olarak gerçekleşti.

Yıldız Pazar'da İşlem Görmeye Başlayacak

Durukan Şekerleme'nin halka arz sonuçları doğrultusunda, şirketin borsa kodu DURKN ile 17 Eylül Salı günü itibarıyla Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlaması planlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kerem Aktürkoğlu Benfica Formasıyla İlk Maçında Gol Attı

Kerem Aktürkoğlu Benfica Formasıyla İlk Maçında Gol Attı