Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Sanayi Devi Üretimi Durduracak

Sanayi Devi Üretimi Durduracak

Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (PETKM), STAR Rafineri A.Ş.'ye ait rafineride planlı bakım çalışmaları nedeniyle üretimi durduracağını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sanayi Devi Üretimi Durduracak
KAYNAK: Haber Merkezi

Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (PETKM), STAR Rafineri'nde yapılacak planlı bakım çalışmaları nedeniyle üretimin durdurulacağını duyurdu. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, STAR Rafineri A.Ş.'ye ait rafineride bugün itibarıyla bakım çalışmalarına başlandığını belirtti. Bakım sürecinin yaklaşık iki ay süreceği öngörülüyor.

Bakım Süreci ve Hedefler

Bakım çalışmaları süresince STAR Rafineri'nin tüm birimleri geçici olarak devre dışı bırakılacak. Bakım tamamlandığında, rafinerinin üretim kapasitesinde yüzde 2,5 oranında bir artış hedefleniyor.

Petkim'in Üretim Faaliyetleri

Bakım süreci boyunca, Petkim'in ham madde ihtiyaçları STAR Rafineri’nin mevcut stoklarından ve alternatif tedarikçilerden karşılanacak. Bu sayede Petkim kompleksindeki üretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam edecek. Şirket, bu strateji ile üretim süreçlerinde herhangi bir aksama yaşanmasını önlemeyi planlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yemini hakkında açıklama

MSB'den teğmenlerin kılıçlı yemini hakkında açıklama