Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi SAĞLIKÇI BİRLİĞİ SENDİKASI'NDAN 3 ARTI 1 SİSTEMİNE PROTESTO: "1 ARTI 1 SİSTEMİNİ GETİRELİM"

SAĞLIKÇI BİRLİĞİ SENDİKASI'NDAN 3 ARTI 1 SİSTEMİNE PROTESTO: "1 ARTI 1 SİSTEMİNİ GETİRELİM"

Sağlıkçı Birliği Sendikası, 3 artı 1 Platformu ve Eğitim Gücü-Sen Sendikası’yla birlikte Ankara’da bugün eş durumu atamalarında 3 artı 1 sistemini protesto etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SAĞLIKÇI BİRLİĞİ SENDİKASI'NDAN 3 ARTI 1 SİSTEMİNE PROTESTO: "1 ARTI 1 SİSTEMİNİ GETİRELİM"

Sağlıkçı Birliği Sendikası, 3 artı 1 Platformu ve Eğitim Gücü-Sen Sendikası’yla birlikte Ankara’da bugün eş durumu atamalarında 3 artı 1 sistemini protesto etti. Sağlıkçı Birliği Sendikası Koordinatörü Süleyman Uyanık, "Şimdi biz diyoruz ki devlet büyüklerimize; aile birliğini istiyorsanız anlaşmalı evliliklere mahal vermek istemiyorsanız gelin bu aile tayin işini çözelim. Şu an mevcutta da geçen 2 artı 1 olsun 3 artı 1 olsun bu şekil sözleşmeli sınıftaki arkadaşlara da 1 artı 1 sistemini getirelim veya direkt bir yıl sonra eş durumu tayini olsun, çocuklar ağlamasın, aileler arasındaki bağ kopmasın" dedi.

Memurlara yapılan zamları yetersiz bulduğu için dün iş bırakma eylemi düzenleyen Sağlıkçı Birliği Sendikası, bugün de eş durumu atamalarında 3 artı 1 sistemine karşı 3 Artı 1 Platformu ve Eğitim Gücü-Sen Sendikası'yla birlikte Ankara Ulus Meydanı'nda protesto eylemi gerçekleştirdi. Açıklamayı okuyan Sağlıkçı Birliği Sendikası Koordinatörü Süleyman Uyanık, şunları söyledi:

"Burada çocuklarının, eşinin ve kendisinin geleceği için, aile birliği için burada toplanan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bir baba olarak gerçekten çok zor bir durum. 9 yıldır sahadayım ve bu eş durumu tayini için bu kadrolu arkadaşlarımızın mağduriyeti için bu zamana kadar gerekli çalışmaları yaptık. Bundan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Burada çocuğu ağlayan, annesine 'Babamı özledim' dediğinde annesi cevap veremediğini şu an gözümün önüne getiriyorum gerçekten çok zor bir durum. Buradan değerli büyüklerimize sesleniyorum; zamanında 4 artı 2'yi gördük biz 4 artı 1'e indirildi. Şu an kadroya geçti süresiz sözleşmeli arkadaşlar. O arkadaşlar birçok illerde yüksek miktarda kira veriyorlar. Şimdi biz diyoruz ki devlet büyüklerimize; aile birliğini istiyorsanız, anlaşmalı evliliklere mahal vermek istemiyorsanız gelin bu aile tayin işini çözelim. Şu an mevcutta da geçen 2 artı 1 olsun, 3 artı 1 olsun sözleşmeli sınıftaki arkadaşlara da 1 artı 1 sistemini getirelim veya direkt bir yıl sonra eş durumu tayini olsun. Çocuklar ağlamasın, aileler arasındaki bağ kopmasın."

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CUMARTESİ İNSANLARI'NA YİNE GÖZALTI... MİLLETVEKİLLERİ DE ABLUKADA KALDI...

CUMARTESİ İNSANLARI'NA YİNE GÖZALTI... MİLLETVEKİLLERİ DE ABLUKADA KALDI...