Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Rekabet Kurulu çeşitli devralmaları onayladı

Rekabet Kurulu çeşitli devralmaları onayladı

Rekabet Kurulu, çeşitli devralma ve menfi tespit işlemlerini onayladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rekabet Kurulu çeşitli devralmaları onayladı

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Kurul, çeşitli işlemlere onay verdi. Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ'nin kontrolünün Zeren Group Yatırım Holding AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Ayrıca, Fairfield Chemical Carriers Pte. Ltd'nin kontrolü, halihazırda Mitsui O.S.K. Lines, Ltd'nin kontrolünde bulunan MOL Chemical Tankers Pte. Ltd. tarafından devralındı. AST Turkey Metal Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait gayrimenkul ve ekipmanların kontrolü ise Sarıtaş Çelik ve Ticaret AŞ tarafından devralınması için uygun bulundu.

Queensland, Avustralya'da bulunan ve Blackwater ve Daunia olarak bilinen iki kömür madeninin, Whitehaven Coal Limited tarafından BHP Group ve Mitsubishi Group'a ait varlık sözleşmeleri ve hisse satışı yoluyla devralınması işlemine de izin verildi.

rekabet kurumu

Modanisa Elektronik Mağazacılık ve Ticaret AŞ'nin kontrolü ise Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ tarafından çeşitli fonlar aracılığıyla devralınması için onaylandı.

Ancak, ETS Ersoy Turistik Servisleri AŞ'nin başvurusuna ilişkin olarak, ETS Ersoy Turistik Servisleri AŞ'nin imzalamayı planladığı B2B Satış Sözleşmesi ve Platform Üyelik ve API Kullanım Sözleşmesi'ne menfi tespit verildi. Ayrıca, ETS Ersoy Turistik Servisleri AŞ'nin "ucuzabilet.com" internet sitesine otobüs bilet satışlarının entegre edilmesi amacıyla Biletal İç ve Dış Ticaret AŞ ile imzaladığı sözleşmeye de menfi tespit kararı alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Eğitim İş'ten  hilafet tepkisi!

Antalya Eğitim İş'ten hilafet tepkisi!