Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Piyasa Kahini İslam Memiş: Doların 24 liraya inmesinin deşifre Etti!

Piyasa Kahini İslam Memiş: Doların 24 liraya inmesinin deşifre Etti!

İslam Memiş, düşük döviz kurlarının bilinçli manipülasyon olduğunu belirterek yatırımcılara uyarıda bulundu: "Bilerek ve isteyerek yapıyorlar."

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Piyasa Kahini İslam Memiş: Doların 24 liraya inmesinin deşifre Etti!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, döviz kurları konusunda önemli uyarılarda bulundu. Memiş, internet üzerinde görünen düşük döviz kurlarının manipülasyon olduğunu ve yatırımcıların bu tür verilere güvenmemesi gerektiğini vurguladı. Teknik bir hata olmadığını, bilinçli bir şekilde yapıldığını belirten uzman, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kasım Ayına İlişkin Riskler:

İslam Memiş, Kasım ayının döviz piyasaları için dalgalı bir seyir izleyebileceği konusunda uyarılarda bulundu. Yatırımcıları mal varlıklarını korumak veya riske atmak arasında karar verme noktasında dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kasım ayında sert yükselişler ve düşüşlerin yaşanabileceğini ifade eden uzman, bu dönemde oyunun büyük oynandığını ve karar vermenin zor olabileceğini belirtti.

Sosyal Medyada Açıklamalar:

Uzman İslam Memiş, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, düşük döviz kurlarının manipülasyon olduğunu bir kez daha vurgulayarak, yatırımcıları bu tür verilere inanmamaları konusunda uyardı. Ayrıca, Kasım ayının belirsiz bir dönem olduğunu ve yatırımcıların mal varlıklarına sahip çıkma veya riske atma konusunda karar vermeleri gerektiğini ifade etti.

Altın Fiyatlarına İlişkin Beklentiler:

Uzman, altın fiyatlarındaki yükselişle ilgili olarak 2 bin doların üzerinden altın almamayı tercih ettiğini belirtti. 1.960 doların altına gerileme beklediğini ifade eden Memiş, borsada yüzde 50 alım için bekleme stratejisini sürdürdüğünü açıkladı.

Altın Piyasasında Son Durum (6 Kasım):

  • Gram altın, bugün 1.813,58 liradan alınıyor ve 1.813,89 liradan satılıyor.
  • Çeyrek altın, 1 Kasım 2023 Çarşamba günü 2.901,73 liradan alınıyor ve 2.965,71 liradan satılıyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Polat ve Engin Polat’ın ifadelerinde söyledikleri ortaya çıktı

Dilan Polat ve Engin Polat’ın ifadelerinde söyledikleri ortaya çıktı