Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Mansur Yavaş'tan emeklilere aylık destek açıklaması

Mansur Yavaş'tan emeklilere aylık destek açıklaması

Başkan Mansur Yavaş, emeklilere yönelik destekleri sosyal medya üzerinden duyurdu. Aylık bin lira maaş desteği devam edecek, ayrıca her ay 400 lira et ve kış aylarında 500 lira doğal gaz desteği sağlanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mansur Yavaş'tan emeklilere aylık destek açıklaması
MUHABİR: Kamer Durdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, emeklilere sağladığı destekleri sürdürme kararı aldı ve yapılacak aylık destek ödemelerini duyurdu. Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emeklilere aylık bin lira maaş desteğinin devam edeceğini belirtti. Ayrıca, emekli yurttaşlara her ay 400 lira et ve kış aylarında 500 lira doğal gaz desteği sağlanacağını ifade etti.

Başkan Yavaş, emeklilere yönelik destekleri hakkında yaptığı açıklamada, "Değerli emeklilerimiz, Sizi en çok ihtiyacınız olan dönemde yalnız bırakmayacağız. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verdiğimiz aylık bin lira desteği sürdüreceğiz. Ayrıca, her ay 400 lira et desteği ve kış aylarında aylık 500 lira doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" şeklinde konuştu.

Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliler için beklenen ek zammın yüzde beş olduğunu duyurarak, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıktığını bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 3.6 milyon kişiye günlük sıcak yemek desteği!

Antalya'da 3.6 milyon kişiye günlük sıcak yemek desteği!