Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Kiracılar İsyanda! "Her Kaleme Zam Geldi Asgari Ücrete Gelmedi"

Kiracılar İsyanda! "Her Kaleme Zam Geldi Asgari Ücrete Gelmedi"

Kiracılar Dayanışma Platformu Kurucu Başkanı Cengiz Kul, yılbaşından bu yana tüm kalemlere zam geldiğini ama asgari ücrete zam gelmediğini ifade ederek kiracıların sorunlarının derinleştiğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kiracılar İsyanda! "Her Kaleme Zam Geldi Asgari Ücrete Gelmedi"
MUHABİR: Arda Kır

Antalya’da kurulan Kiracılar Dayanışma Platformu Kurucu Başkanı Cengiz Kul, yıllardır yüksek şekilde seyreden ve artan kira fiyatları ile ilgili bir kez daha açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada yılbaşından bu yana tüm kalemlere zam geldiğini ama asgari ücrete zam gelmediğini ifade eden Cengiz Kul, “Elektriğe yüzde 38 zam geldi, doğalgaz  yüzde 38 zam geldi, ev kiralarına yüzde 65 zam geldi ama asgari ücrete hiç zam yapılmadı. Asgari ücretli ve kiracı olan birisi nasıl geçinecek” diyerek yetkilileri göreve çağırdı

Kiracılar İsyanda! "Her Kaleme Zam Geldi Asgari Ücrete Gelmedi"

“GELECEĞİMİZ KARARIYOR”

Cengiz Kul, “Milletvekillerine 45 bin Lira zam artışı yapıldı. Yiyecek, içecek, giyecek kalemlerini saymasak bile kıt kanaat geçinen vatandaş zorda. Meydanlarda haykırıyoruz sorun çözülsün herkes huzura ersin diyoruz, ama aksi oluyor. Sorunlar çözülmediği gibi birde üstüne sorun ekleniyor. Millet birbirini öldürecek duruma geldi ve bu olanlara hala somut tepki gelmiyor. Bu zamlarla bu millet daha ne kadar idare edecek? Bütün bu olaylardan tek ortaya çıkan yurttaşların sahipsiz kaldığıdır. Geçim derdi, barınma derdi diye bir arayış içinde bir rüzgar gibi savrulup duruyoruz. Yetkililerin bakış açısını merak ediyoruz. Bu halk sizlere ne gözle görülüyor. Millet çırpındıkça, batar halde geldikçe siz normalleştirme çabası içerisine giriyorsunuz. Şu an gençlerin halı harap. Tefeci, gasp, hırsızlık, uyuşturucu derken gençlik bitiyor. Geleceğimizi neden karartıyorsunuz. Ailesi için bazı çocuklar gözünü karartmış durumda. Adalet mülkün temelidir yazıyor ama adalet nerede?” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da 5 yaşındaki kız ve annesinin karnındaki bebek öld*

Hatay'da 5 yaşındaki kız ve annesinin karnındaki bebek öld*