Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Konyaaltı’ndan deprem bölgesindeki üreticilere destek

Konyaaltı’ndan deprem bölgesindeki üreticilere destek

Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesindeki hayvan üreticilerine yem ve saman desteğini sürdürüyor.  Belediye ekipleri, tespit ettikleri kırsal bölgelerdeki noktalara yardım tırlarını ulaştırarak üreticilerin bu yöndeki ihtiyacını gideriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı’ndan deprem bölgesindeki üreticilere destek

 

Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan depremzedelerin barınma, giyim ve gıda ihtiyaçları karşılanırken diğer yandan da bölgedeki hayvan üreticilerine saman ve yem desteğinde bulunuluyor. Kırsal bölgede tespit ettikleri noktalara yem ve saman dolu tırları konuşlandıran ekipler, yardımları ihtiyaç sahibi üreticilere bizzat teslim ediyor. Bir ayağı sürekli afet bölgesinde olan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bölgede bulunmadığı süre zarfında ekiplerinden sık sık bilgi alıyor. Aldıkları bilgi doğrultusunda afetzedelerin ihtiyaçlarını hazırlayıp bölgeye gönderdiklerini söyleyen Başkan Esen, “İmkanlarımız doğrultusunda her yurttaşlarımıza ulaşmaya her noktaya dayanışma götürmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

IMG_20230304_144227_666

ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN

Konyaaltı Belediyesi, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam eden yardım kampanyasında çocukları unutulmadı. Oyuncularını depremzede çocuklara ulaştırmak isteyen minik yardımseverler, oyuncaklarını kurulara koyarak Konyaaltı Belediyesi ekiplerine teslim etti. Ekipler, oyuncakları bölgedeki afetzede çocuklara ulaştırdı. Oyuncakları alan çocukların mutluluğu, gözlerine ve yüzlerindeki gülümsemeye yansıdı.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Partili Çömez: " Burada masadan ayrılma söz konusu değil. Biz masadayız"

İYİ Partili Çömez: " Burada masadan ayrılma söz konusu değil. Biz masadayız"