Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahveleri'nde ücretsiz tansiyon ölçtü

Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahveleri'nde ücretsiz tansiyon ölçtü

Konyaaltı Belediyesi, Halk Sağlığı Buluşmaları projesi kapsamında Emekli Kahveleri'nde ücretsiz tansiyon ölçümü hizmeti verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahveleri'nde ücretsiz tansiyon ölçtü
KAYNAK: İHA

Konyaaltı Belediyesi, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı ve hastalıkları önlemeyi amaçlayarak başlattığı Halk Sağlığı Buluşmaları projesini sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlara son olarak ücretsiz tansiyon ölçümü hizmeti sunuldu.

Emekli Kahveleri'nde Gerçekleştirilen Halk Sağlığı

Konyaaltı Belediyesi, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek ve sağlık konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği Halk Sağlığı Buluşmaları etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Gürsu ve Siteler Mahallesi'nde bulunan Emekli Kahveleri'nde gerçekleştirilen etkinliklerde belediye sağlık ekipleri tarafından vatandaşlara tansiyon ölçümü yapıldı. Katılımcı Şükriye Demir, etkinliklerin kendisine ve diğer vatandaşlara büyük fayda sağladığını belirterek, "Beslenme, boy ölçümü gibi etkinliklere katıldık. Bu tür etkinliklerle halkımız bilinçleniyor. Devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Emekli Öğretmenlerden Pozitif Geri Dönüşler

Halk Sağlığı Buluşmaları'na katılan emekli öğretmen Ahmet Bahadır da etkinliklerin kendilerine büyük fayda sağladığını belirterek, sağlık konularında bilinçlenmelerine yardımcı olunduğunu ifade etti. Belediyenin bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da U18 takımları dostluk maçında buluştu

Antalya'da U18 takımları dostluk maçında buluştu