Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi İstanbul'da şaşırtan kira fiyatları! İlçe ilçe detaylar

İstanbul'da şaşırtan kira fiyatları! İlçe ilçe detaylar

Kira artışları İstanbul'da endişe verici bir boyuta ulaştı. İlçe ilçe belirlenen kira fiyatları, şaşırtıcı seviyelerde, sorunun vahametini gözler önüne seriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da şaşırtan kira fiyatları! İlçe ilçe detaylar
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul'da kira sorunu her geçen gün daha da büyüyor. Son araştırmaya göre, şehir genelinde kira ortalaması 17 bin 100 TL'ye yükseldi. Beşiktaş, Sarıyer ve Kadıköy'deki kira fiyatları ise diğer ilçeleri geride bırakarak dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ta Kiralar Uçuk Seviyelerde

İlçe ilçe yapılan kira araştırmasında Beşiktaş, listenin başında yer alıyor. Beşiktaş'ta kira ortalaması 38 bin 400 TL'ye ulaşmış durumda. Semt bazında incelendiğinde ise Levent, kira ortalamasıyla ilk sıraya yerleşmiş ve bu bölgedeki kira fiyatları 68 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Kadıköy'de Deniz Etkisi: Kira Fiyatları Yükseliyor

Kira ortalamasının yüksek olduğu bir diğer ilçe ise Kadıköy. Burada kira ortalaması 31 bin TL'ye kadar çıkarken, Caddebostan semti bu ortalamayı daha da artırarak 57 bin TL'ye ulaşıyor. Emlakçılar, deniz seviyesine yaklaşıldıkça kiraların 100-150 bin TL'ye kadar çıktığını belirtiyor.

Sarıyer: Zirvedeki İlçe

Sarıyer, zirvedeki bir başka ilçe olarak öne çıkıyor. Emlakçılar, Kilyos, Demirciköy, Zekariköy gibi bölgelerde çoğunlukla villaların bulunduğunu ve 50 bin TL'nin altında kiralık yer bulmanın zor olduğunu ifade ediyor. İstanbul genelindeki yüksek kira fiyatları, özellikle bu üç ilçede oldukça belirgin hale geliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Finike ‘Hal‘den Anlıyor

Finike ‘Hal‘den Anlıyor