Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Ekim’de Çifte Ödeme Müjdesi!

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Ekim’de Çifte Ödeme Müjdesi!

Ekim ayında SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerine çifte ödeme müjdesi geldi. Maaşlar ve promosyonlar aynı anda hesaplara yatacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Ekim’de Çifte Ödeme Müjdesi!
KAYNAK: Haber Merkezi

SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerine Ekim ayında çifte ödeme müjdesi verildi. Emekliler, maaş ve promosyon ödemelerini aynı anda alacak. 28 Ekim tarihine kadar sürecek olan bu ödeme takvimi ile emeklilerin hesaplarına ek kazançlar yatacak. Ödeme miktarları da bankaların yaptığı hamlelerle artırıldı.

Emekli maaşı ödeme tarihleri

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları 17 Ekim - 28 Ekim tarihleri arasında hesaplara yatacak. Emekli maaşı ödemeleri, emekli tahsis numarasının son hanesine göre belirleniyor. 4C emeklileri için ise maaş ödemeleri 15 Ekim itibarıyla tamamlanmış durumda. Emekliler, ödeme bilgilerini e-Devlet üzerinden kolayca kontrol edebilir.

Bankalardan emekliye büyük promosyon fırsatı

Ekim ayında SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklileri için bankalardan promosyon hamleleri gelmeye devam ediyor. Kamu ve özel bankalar emeklilere 20.000 TL’ye kadar promosyon imkânı sunuyor. Vakıfbank ise promosyon miktarını 24.000 TL’ye kadar yükselterek dikkat çekici bir hamle yaptı. Vakıfbank’tan emekli maaşını alan ve 3 yıllığına bu bankada kalmayı taahhüt eden emekliler, 12.000 TL promosyon alacak. Ayrıca Vakıfbank Troy kartı kullanan emeklilere her ay 1.000 TL ek ödeme yapılacak ve toplamda 24.000 TL'ye kadar promosyon sağlanacak.

Promosyon başvuruları ay sonuna kadar devam ediyor

Tüm emekliler için promosyon başvuruları Ekim ayı sonuna kadar devam ediyor. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri, 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında promosyon ödemesi alabilecek. Başvurular bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı ve şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor. Promosyon başvurusu yapan emekliler, üç iş günü içinde IBAN numaralarına ödemelerini alabilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: ''Konsolide Hasılat Rekoru Kırdık''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: ''Konsolide Hasılat Rekoru Kırdık''