Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi İslam Memiş bombayı patlattı! O gram altın tarihte rekor kıracak

İslam Memiş bombayı patlattı! O gram altın tarihte rekor kıracak

İslam Memiş, gram altının 2024'te 2.500-2.700 TL aralığında olacağını belirtti. Fed kararının etkisiyle fiyatların yükseleceğini öngördü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İslam Memiş bombayı patlattı! O gram altın tarihte rekor kıracak

Vatandaşlar, doğru yatırım aracını bulmak amacıyla ekonomistlerin yorumlarını yakından takip ediyorlar. Gram altın, yatırımcılar arasında oldukça ilgi gören isimlerden biri olan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş'in değerlendirmelerine konu oldu.

İslam Memiş, altın piyasasına dair yaptığı açıklamalarda gram altın için yeni tahminlerde bulundu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı, gram altının değerini belirterek, gelecek tarihlerde gram altının 2 bin 700 lira olacağını işaret etti.

Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olmadığını belirtti. Kısa bir süre içinde fiyatların 2 bin doların üzerine çıkacağını öne süren uzman, gram altın fiyatlarındaki düşüşün geçici bir durum olduğunu ve hedefinin 2 bin TL olduğunu vurguladı.

İslam Memiş bombayı patlattı! O gram altın tarihte rekor kıracak

İslam Memiş, yeni yıl için altın tahminleri hakkında şu ifadeleri kullandı: "2 bin lirayı dip olarak hedefleyen gram altın, 2024 yılında da 2 bin 500 - 2 bin 700 lira aralığında olacak."

Fed'in faiz kararının önemli olduğunu belirten Memiş, bu kararın ardından hem ons altının hem de gram altının fiyatlarında beklediği yükselişlerin gerçekleşeceğini söyledi. Piyasa uzmanı, yıl sonunu muhtemelen 1950 - 2000 lira aralığında tamamlayacaklarını belirtirken, 2000'in altındaki rakamların alım fırsatı sağlamaya devam edeceğini ifade etti. 2024 için herkesin planlarını, gram altının 2700 seviyesine yerleşeceği bir senaryoya göre yapması gerektiğini ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nadir görülen Zıplayan Örümcek görüntülediler

Nadir görülen Zıplayan Örümcek görüntülediler