Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Ekonomi kulislerinden flaş açıklama! Mehmet Şimşek pes mi etti?

Ekonomi kulislerinden flaş açıklama! Mehmet Şimşek pes mi etti?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ABD'ye gitmeme kararı, "Mehmet Şimşek pes mi etti?" yorumlarına yol açtı. Gazeteci Barış Soydan, bu konuda çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekonomi kulislerinden flaş açıklama! Mehmet Şimşek pes mi etti?
KAYNAK: Haber Merkezi

Merkez Bankası'nın düzenlediği yatırımcı günlerine katılmayacağı açıklanan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, New York etkinliğine gitmemesinin ardında farklı nedenler konuşuluyor. Şimşek'in yoğun programına atıfta bulunan yetkililer, bu durumu normal karşılarken, gazeteci Barış Soydan ise köşe yazısında, piyasalarda bu duruma tepki olarak hisse senedi satışlarının yaşandığını belirtti.

Soydan, Şimşek'in yabancı yatırımcıların ilgisizliği nedeniyle ABD'ye gitmediği iddialarına dikkat çekti. Yazısında, piyasaların bu durumu normal bulmadığını vurgulayan Soydan, hisse senedi satışlarının, yabancı yatırımcıların etkinliğe yeterince ilgi göstermediği düşüncesinden kaynaklanmış olabileceğini ifade etti.

Gazeteci, ayrıca Şimşek'in yurt dışındaki ziyaretlerine dikkat çekerek, Ankara'da Cumhurbaşkanı'nın "Kapı kapı para arama" görüntüsünden rahatsız olduğu iddialarını dile getirdi. Soydan, Şimşek'in ABD ziyaretine ilişkin vazgeçme kararının ardında daha derin dengelerin olabileceğine işaret etti.

Ekran Goruntusu 2024 01 10 123917

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuklarda gastrit ve ülser belirtilerine dikkat!

Çocuklarda gastrit ve ülser belirtilerine dikkat!