Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Dev üç şirket halka arz için start verdi: Yatırımcılar heyecanla bekliyor

Dev üç şirket halka arz için start verdi: Yatırımcılar heyecanla bekliyor

SPK, Sur Tatil Evleri GYO, Kuzey Boru ve Mega Metal'in halka arzına onay verdi. Yatırımcılar için yeni fırsatlar yaklaşıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dev üç şirket halka arz için start verdi: Yatırımcılar heyecanla bekliyor
MUHABİR: Kamer Durdu

Borsa İstanbul'da bu hafta halka arz olacak olan Kuzey Boru'nun taslak izahname detayları netleşti. Şirket, toplamda 24.000.000 TL nominal değerli paylarını eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek ve halka açıklık oranı yüzde 24 olarak belirlendi. Şirketin payları 36,20 TL'den satışa sunulacak ve BİST kodu "#KBORU" olarak belirlendi. Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin liderliğinde yürütülecek olan halka arza katılacak yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanabilecek. Kuzey Boru'nun talep toplama tarihleri ise henüz açıklanmadı.

Mega Metal, Halka Arz İzahnamesiyle Geliyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Mega Metal'in halk arz izahname detayları belli oldu. Şirket, halka arzda 53.000.000 TL nominal değerli payını sunacak ve halka açıklık oranı yüzde 22,64 olarak belirlendi. Şirketin BİST kodu "#MEGMT" olarak atanırken, payları 28,30 TL'den satışa çıkacak. A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin liderliğinde gerçekleştirilecek halka arza katılacak yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanamayacak. Mega Metal'in talep toplama tarihleri henüz belirlenmedi.

Sur Tatil Evleri GYO, Bireysel Yatırımcılara Halka Arz Edilecek

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan bir diğer şirket Sur Tatil Evleri GYO, halka arz izahname detaylarını açıkladı. Şirket, halka arzda 45.000.000 TL nominal değerli payını bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle sunacak ve halka açıklık oranı yüzde 18,75 olarak belirlendi. Şirketin BİST kodu "#SURGY" olarak belirlenirken, payları 49,18 TL'den satışa çıkacak. Ziraat Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'nin liderliğinde yürütülecek halka arza katılacak yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanamayacak. Sur Tatil Evleri GYO'nun talep toplama tarihleri henüz duyurulmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü otel iflas etti 500 çalışan endişeli

Ünlü otel iflas etti 500 çalışan endişeli