Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Dev şirket halka arz oluyor

Dev şirket halka arz oluyor

Tureks Turunç Madencilik (MARBL) şirketinin Borsa İstanbul'da gerçekleştirilecek halka arzının talep toplama tarihleri netleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dev şirket halka arz oluyor
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin (MARBL) halka arz başvurusunu onayladı. Şirketin yayımladığı taslak izahname detayları da netlik kazandı.

Detaylı Bilgiler:

Toplam nominal değeri 58.976.404 TL olan paylar, eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek. Bu durum, şirketin halka açıklık oranının yüzde 21,26 olduğunu gösteriyor. Şirketin hisse fiyatı 10,97 TL olarak belirlendi ve Borsa İstanbul'da "MARBL" koduyla işlem görecek. Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde gerçekleşecek olan halka arza katılacak yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanabilecekler.

Talep Toplama Tarihleri:

Borsa İstanbul "Yıldız Pazar"da yer alacak olan madencilik devinin halka arzına ilişkin talep toplama tarihleri belirlendi. Şirket, 2-3 Kasım tarihlerinde 10.30-13.00 saatleri arasında talep toplayacak.

Halka Arza Katılım:

Yatırımcılar, şirketin halka arzına katılmak için belirtilen tarih ve saat aralığında hisse alım penceresinden talepte bulunabilecekler.

Hisse Dağıtımı:

Şirketin halka arzına 3,5 milyon kişinin katılması durumunda 16-17 lot hisse dağıtımı yapılması bekleniyor.

Katılım İçin Banka ve Kuruluşlar:

Şirketin halka arzına katılım için Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatırım kuruluşlarından başvuru yapmak mümkün.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Duyan bankaya koşacak! Mevduat faizinde flaş oran

Duyan bankaya koşacak! Mevduat faizinde flaş oran