Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da yaptığı konuşmada, emeklilere müjdeli haber verdi. Bayram ikramiyesinin yüzde 50 artırılacağını duyurdu. Ayrıca, siyasi sadakat ve ülkenin gündemindeki diğer önemli konuları ele aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar olacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

Yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi figürler saha çalışmalarını hızlandırıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da gerçekleştirilen AK Parti mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın yaptığı konuşmada vurguladığı başlıca noktalar şunlar:

Halkın Teveccühünü Kazanan Ordu'ya Teşekkürler

"Ülkeye eser kazandırma ve hizmet etme yolunda verdiğimiz her mücadelede Ordu'nun yanımızda olduğunu bir kez daha gördük. Önümüzdeki süreçte de Ordu'nun bu desteğine layık olabilmek için çaba göstereceğiz. Bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Siyasi çıkarlar peşinde koşanlara fırsat vermeyin. Biz, birlik ve beraberlikten yana olanlarla yürüdük, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Ordu'nun siyasi çekişmelere değil, yalnızca hizmete ihtiyacı var."

Sadakat ve Siyasetin Namusu

"Şu anda Cumhur İttifakı'nın bir parçasıyız ve AK Parti mensubuyuz. Bir partiye üyeyseniz, ona sadık olmalısınız. Siyasetin namusu vardır. Öncelikle aday olduğunuz partiye sadık olmalısınız. Siyaset, samimiyet ister. Eli kulağında olanların ne partilerine ne de şehirlerine hayır getireceğine inanıyorum."

Kararlılıkla Yola Devam

"Sadece partimizle ve ittifakımızla yürüyenler olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Kimse 'Seçimi kazanayım, sonra AK Parti'ye geçerim' diyemez. Biz, çıktığımız yolda kararlılıkla ilerleyeceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı, Ordu'yu Türkiye'nin öncü belediyecilik şehri haline getirmek için hazır. Bizim siyasetimiz, eser ve hizmet siyasetidir. Biz ülkemizin geleceğini aydınlatacak adımlar atmaya devam edeceğiz."

Emeklilere Bayram İkramiyesi Artırılacak

Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde emeklilere yönelik müjdeli bir haber de verdi. Bayram ikramiyelerinin artırılacağını belirten Erdoğan, "Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki bayramda bu rakamı yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz" dedi.

Hayat Pahalılığı ve Diğer Gündem Maddeleri

Erdoğan, konuşmasında ayrıca hayat pahalılığıyla mücadele edildiğini ve ülkenin gündemindeki diğer konuları da ele aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic'in Lisansı Çıkartılmadı!

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic'in Lisansı Çıkartılmadı!