Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Bakanlık bu ailelere düzenli maaşa bağladı: Her ay hesaplara yatıyor

Bakanlık bu ailelere düzenli maaşa bağladı: Her ay hesaplara yatıyor

Bakanlık, belirli şartları sağlayan ailelere çocuk sayısına göre ödeme yapmaktadır, destek miktarları hanedeki çocuk sayısına göre değişkenlik göstermektedir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakanlık bu ailelere düzenli maaşa bağladı: Her ay hesaplara yatıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Aile Bakanlığı, dar gelirli ailelere yönelik başlattığı destek programı kapsamında ekonomik olarak zor durumda olan ailelere yardım etmeye devam ediyor. Bu program, hane içerisindeki çocukların ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamayı hedefliyor. Başvuruda bulunan aileler, belirlenen şartları sağladıkları takdirde destek almaya hak kazanabiliyor.

Destek Miktarları:

Hak sahibi hanelere sağlanacak destek miktarları, hanedeki kişi başına düşen aylık gelirin belirli aralıklarına göre belirleniyor. Buna göre, çocuk sayısına ve gelir durumuna bağlı olarak destek miktarları şu şekilde sıralanıyor:

  • 1-2 çocuklu hanelere: 350 TL
  • 3 çocuklu hanelere: 450 TL
  • 4 çocuklu hanelere: 550 TL
  • 5 ve üzeri çocuklu hanelere: 650 TL

Başvuru ve Ödeme Süreci:

Destek almaya hak kazanan aileler, başvurularını gerçekleştirdikten sonra çocuk ve gelir sayılarına göre değişen ücretleri alabilmektedir. Bakanlık, resmi sitesinde duyurulan bilgilere göre, ödemelerin genellikle ayın ortasında yapıldığını belirtmiştir.

Başvuruları Değerlendirilemeyecek Durumlar:

Ancak, bazı durumlarda başvurular değerlendirmeye alınmamaktadır. Başvuru sahiplerinin Türk vatandaşı olmaması, Mavi Kart sahibi olmaları, yerleşim adresinin yurt dışında olması, 18 yaşından küçük olmaları, hanesinde memur, noter veya muhtar olarak çalışan veya yurtdışında çalışan bireylerin bulunması, yurtdışı borçlanması ya da özel sandıklar kapsamında olmaları durumlarında başvurular değerlendirilmemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Sivasspor'u devirerek liderliğe yükseldi

Fenerbahçe Sivasspor'u devirerek liderliğe yükseldi