Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi BAKA’nın bütçesi 17 milyona çıktı

BAKA’nın bütçesi 17 milyona çıktı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı (BAKA) yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, Mehmet Sırrı Özen, mali destek programı bütçesinin 17 milyon TL'ye çıktığını, başvuruların alınmaya başlayacağını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BAKA’nın bütçesi  17 milyona çıktı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı (BAKA) yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen,  Mehmet Sırrı Özen, mali destek programı bütçesinin 17 milyon TL'ye çıktığını, başvuruların alınmaya başlayacağını açıkladı.

Görevine iki hafta önce başlayan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı (BAKA) yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, Antalya basını ile buluştuğu kahvaltıda ajansın mali destek programı bütçesinin 17 milyon liraya yükseldiğini söyledi. Mehmet Sırrı Özen,” 10 yıla yakın Birleşmiş Milletler Kalkınma Fonu Programı’nda çeşitli görevlerde yer aldım. Bir süre de Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Fonu’nda çalıştım.  Bilgi birikimi ve deneyimimle şimdide BAKA’da bulunmaktayım. Güzel bir kadromuz var. Geçiş sürecimiz zor olmayacak” dedi.

TEMATİK TOPLANTILAR DÜZENLENECEK

Antalya'nın bölgenin en gelişmiş ili olmasına karşın çok hızlı göç alması dolayısıyla sosyal problemler yaşadığını kaydeden Özen, Antalya'yı sosyal kalkınma açısından Isparta ve Burdur'dan bu yönüyle ayrı tutmanın mümkün olmadığını belirtti.. Bölgede yerel problemlerin öne çıkartılarak, kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çözümler uygulanması gerektiğine vurgulayan Mehmet Sırrı  Özen, tematik projelerin önemine değindi. Özen, Antalya'da tematik projeler açısından turizmin öne çıktığını ve sektörlerle tematik toplantılar gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. Bu toplantılar üzerine Antalya'nın da gerçek verilerine ulaşılarak, çözümlerin de bu yönde geliştirileceğinden bahseden Özen, "Bunun için hazırlık sürecimiz olması gerekiyor. Yerel taraflar o işin içinde olursa o kadar başarılı oluruz. Antalya'nın gelişmiş olması, daha az önem vereceğimiz anlamına gelmez" şeklinde konuştu.(Deniz TOPKAYA) 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Halk isterse onu da kaldırırız”

“Halk isterse onu da kaldırırız”