Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi AKARYAKITA BOMBA GİBİ ZAM KAPIDA! ARAÇ SAHİPLERİ ÜZÜLEBİLİR

AKARYAKITA BOMBA GİBİ ZAM KAPIDA! ARAÇ SAHİPLERİ ÜZÜLEBİLİR

Genel seçimlerden önce akaryakıta yapılan indirim, seçimlerden sonra toz oldu. Arka arkaya yapılan zamlara bir yenisi daha geldi. Bu haber araç sahiplerini isyan ettirecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKARYAKITA BOMBA GİBİ ZAM KAPIDA! ARAÇ SAHİPLERİ ÜZÜLEBİLİR

SÜLEYMAN GEZİCİ

Akaryakıt için yeni zam tarihi verildi. Yarın akşam saat 00.01'de motorine 1 TL zam yapılacak. Pompaya yansıyacak zam sonrası İstanbul'un Avrupa Yakası'nda motorin 37 lira 87 kuruşa yükselecek. 

ZAM, ZAM, ZAM

Hükümetin bütçe açığını kapatmak için yaptığı zamlar vatandaşın alım gücünü düşürmeye devam ederken, yarın gece yarısından sonra (Salı günü) motorine 1 TL zam yapılacak. Son dakika değişikliği olmazsa motorinin litre fiyatı İstanbul'un Avrupa Yakası'nda 37 lira 87 kuruşa, Anadolu Yakası'nda 37 lira 81 kuruşa, Ankara'da 38 lira 36 kuruşa İzmir'de 38 lira 53 kuruşa yükselecek. Yarın ki zamdan etkilenmeyecek benzin İstanbul'un Avrupa Yakası'nda 37 lira 72 kuruşa, Anadolu Yakası'nda 37 lira 67 kuruşa, Ankara'da 38 lira 24 kuruşa İzmir'de 38 lira 35 kuruşa yükselecek.

GENEL SEÇİM SONRASI TABLO 

14 Mayıs seçimleri öncesi benzin litre fiyatı 19.76, motorin litre fiyatı da 18.58 liradan satılıyordu. Zamlara isyan eden bir vatandaş "Zamlar bu hızla devam ederse benzin ve motorinin fiyatı 50 TL'ye yaklaşacak. Belli bir kesimin dışındakiler araçlarını hafta sonları park ettikleri yerden hareket etticek. 'Benim aracım yok bana ne zamlardan' diyen de manketleri gidince fiyatların neden yükseldiğini geç de olsa anlayacak. Hükümet bizi yolunacak kaz gibi görüyor" yorumunu yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sığınmacı diye 8 yıldır ülkemizde yaşıyor ama üst düzey ter*rist çıktı

Sığınmacı diye 8 yıldır ülkemizde yaşıyor ama üst düzey ter*rist çıktı