Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Son dakika! Yangın söndürme helikopteri düştü: 2 öl* 3 kayıp

Son dakika! Yangın söndürme helikopteri düştü: 2 öl* 3 kayıp

Yangın söndürme görevinden dönen helikopterin Douro Nehri’ne düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişinin kayıp olduğu bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son dakika! Yangın söndürme helikopteri düştü: 2 öl* 3 kayıp
KAYNAK: Haber Merkezi

Portekiz'de yangın söndürme görevinden dönen bir helikopterin Douro Nehri'ne düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi de henüz kayıp durumda. Helikopterde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Helikopterin pilotu ise kurtarılarak hastaneye kaldırıldı ve bacağındaki kırık nedeniyle tedavi altına alındı. Ayrıca, helikopterde pilotun yanı sıra Acil Koruma ve Yardım Biriminden 5 kişilik bir uzman ekibinin bulunduğu ifade edildi.

Yetkililer Arama Çalışmalarını Sürdürüyor

Douro Liman İdaresi Komutanı Rui Silva Lampreia, helikopterin düştüğü bölgede ve kıyılarda su altı arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ekipler, kayıp olan 3 kişiyi bulabilmek için yoğun çaba harcıyorlar.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında helikopterin neden düştüğüne dair soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın detaylarını aydınlatmak ve benzer kazaların önüne geçebilmek amacıyla soruşturmanın titizlikle yürütüleceğini açıkladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe, Süper Lig'de Alanyaspor'u ağırlıyor! İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de Alanyaspor'u ağırlıyor! İşte ilk 11'ler