Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Rusya'da Navalny Protestoları: 154 Kişi Hapis Cezasına Çarptırıldı

Rusya'da Navalny Protestoları: 154 Kişi Hapis Cezasına Çarptırıldı

Rusya'nın farklı bölgelerinde, muhalif lider Alexei Navalny'nin cezaevinde hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen protesto gösterilerinde 154 kişi hapis cezası aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya'da Navalny Protestoları: 154 Kişi Hapis Cezasına Çarptırıldı
KAYNAK: İHA

Rusya'nın farklı bölgelerinde, muhalif lider Alexei Navalny'nin cezaevinde hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen protesto gösterileri devam ediyor. Cuma günü St. Petersburg'da başlayan protestolarda, Rus polisi müdahalede bulunurken, 400'den fazla kişi gözaltına alındı.

Protestoların en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan St. Petersburg'da, 200'den fazla Navalny destekçisi gözaltına alındı. Bu gözaltılardan 154'ü, protesto yasalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 14 güne kadar hapis cezasına çarptırıldı. Bağımsız medya kuruluşları ve insan hakları örgütleri, ülkenin farklı şehirlerinde de benzer cezaların verildiğini bildirdi.

Navalny'nin Ölümü Ani Ölüm Sendromu Olarak Açıklandı

Rusya Federal Cezaevi Servisi (FSIN), Navalny'nin tutuklu bulunduğu cezaevinde öldüğünü duyurdu. 47 yaşındaki Navalny'nin Yamal Yarımadası'ndaki cezaevinde yaşamını yitirdiği belirtildi. Navalny'nin ölümüyle ilgili yapılan açıklamada, kendisini kötü hissettiği ve bilincini kaybettiği belirtildi. Ancak, yapılan son açıklamada ölüm nedeni "ani ölüm sendromu" olarak açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzmanlar uyardı: 7 üzeri deprem beklenen ilçe ve iller açıklandı

Uzmanlar uyardı: 7 üzeri deprem beklenen ilçe ve iller açıklandı