Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Rus Füzesinin İsabet Ettiği Otelde Bebek Öldü Anne Ağır Yaralandı

Rus Füzesinin İsabet Ettiği Otelde Bebek Öldü Anne Ağır Yaralandı

Ukrayna'nın kuzeydoğusundaki Harkov kentinde bulunan bir otele isabet eden bir Rus füzesi sonucunda iki aylık bir bebek hayatını kaybetti, annesi ise ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rus Füzesinin İsabet Ettiği Otelde Bebek Öldü Anne Ağır Yaralandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Ukrayna'nın kuzeydoğusundaki Harkov kentinde bulunan bir otele isabet eden bir Rus füzesi sonucunda iki aylık bir bebek hayatını kaybetti, annesi ise ağır yaralandı. Harkov bölge valisi Oleh Synehubov, bebeğin cesedinin üç katlı binanın enkazından çıkarıldığını açıkladı. Ayrıca, Rusya'nın iki S-300 füzesiyle oteli ve yakındaki binaları vurması sonucunda iki kadının daha yaralandığı bildirildi. Harkov bölgesine yönelik saldırılar, 2023 yılı sonundan itibaren artarak devam etmektedir.

Salı sabahı erken saatlerde oteli vuran S-300'ler, başlangıçta Rusya'nın hava savunması için karadan havaya füze olarak üretildiği ancak daha sonra karadaki Ukrayna hedeflerini vuracak şekilde uyarlandığı belirtildi.

Geçen ay Harkov şehrindeki başka bir otele de S-300 füzelerinin isabet ettiği ve aralarında Ukrayna'daki savaşı takip eden gazetecilerin de bulunduğu çok sayıda kişinin yaralandığı hatırlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Kargılık Alanında Korkutan Yangın

Antalya’da Kargılık Alanında Korkutan Yangın