Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Öldüğünü İddia Eden Kadın İnsanlığın Geleceği Hakkında Konuştu

Öldüğünü İddia Eden Kadın İnsanlığın Geleceği Hakkında Konuştu

Manevi güçlendirme koçu Julie Poole, öldüğünü ve cennette 3 gün geçirdikten sonra dünyaya geri döndüğünü iddia ediyor. Poole, bu süreçte insanlığın geleceğine dair mesajlar aldığını belirtiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Öldüğünü İddia Eden Kadın İnsanlığın Geleceği Hakkında Konuştu
KAYNAK: Haber Merkezi

Manevi ve kişisel güçlendirme koçu ve yazar olarak tanınan Julie Poole, daha önce 'öldüğünü' ve bu süreçte aldığı manevi mesajlarla geri döndüğünü iddia etti.

u deneyimi, insanlığın geleceği hakkında önemli keşifler içeriyor.

"Cennette 3 Gün Geçirdim"

Poole, cennette 3 gün geçirdikten sonra dünyaya geri döndüğünü ve burada aldığı öğretilerle başkalarına yardım etmeye başladığını belirtti. Küçük yaşlardan itibaren fiziksel, zihinsel, cinsel ve duygusal istismara maruz kaldığını ifade eden Poole, "Bu deneyimler beni hem bir enkaza çevirdi hem de maneviyata yaklaştırdı" dedi.

"Ruhlar Alemine Nakledildim"

20'li yaşlarında aşırı dozda ilaç alarak cennet benzeri bir "ruhlar alemine" gittiğini iddia eden Poole, burada insanlığın geleceğine dair vizyonlar verildiğini söyledi. "Rehberlerimi ve meleklerimi etrafımda gördüm ve onlar beni yükseklere çıkardılar. 'Eve gidiyorum' dediğimde 'Hayır, senin zamanın değil' dediler. 2012 ile 2032 yılları arasında insanlık için yeni bir 'Altın Çağ' başlayacağı söylendi" şeklinde konuştu.

"Hesaplaşma Günü Yaklaşıyor"

Poole, insanlığın 'hesaplaşma gününe' hızla yaklaştığını da belirtti. Uzmanlar, Poole'un yaşadığı klinik ölümün, insanların ölüm döşeği vizyonları olarak bilinen deneyimlere yol açabileceğini söylüyor. Bu deneyimler, ölümden sonraki yaşam veya doğaüstü olayların vizyonları olarak tanımlanıyor.

2013 yılında yapılan araştırmalar, klinik ölüm yaşayan hastaların yaklaşık yüzde 20'sinin bu tür vizyonlar yaşadığını gösterdi. Çalışmalar, bu görüntülerin artan beyin aktivitesinin sonucu olduğunu ve oksijen ile glikoz eksikliğinin beyindeki bilgi işlemeyi aşırı hızlandırdığını ortaya koydu. Uzmanlar, ölümle ilgili duyusal deneyimlerin (DRSE) rahatlatıcı olabileceğini ve insanların hayatlarını anlamlandırmalarına yardımcı olarak geçmiş travmaları iyileştirebileceğini ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Le Pen'in Partisi Seçimi Kazanırsa Kamu Televizyon ve Radyolarını Özelleştirecek

Le Pen'in Partisi Seçimi Kazanırsa Kamu Televizyon ve Radyolarını Özelleştirecek