Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Netanyahu'nun savaş ilanı yaklaşıyor! Korku dünyayı sardı

Netanyahu'nun savaş ilanı yaklaşıyor! Korku dünyayı sardı

İsrail'in Gazze'ye saldırıları sırasında Hizbullah'ın İsrail'e karşı hamle yapması dikkat çekti. İsrail ise Lübnan'daki Hizbullah mevzilerine karşılık verdi. Al-Manar TV'ye göre, Netanyahu'nun Lübnan'a savaş açabileceği iddia edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netanyahu'nun savaş ilanı yaklaşıyor! Korku dünyayı sardı

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürüyor. Aylardır devam eden saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 20 bini geçti. Dünyada İsrail'in saldırılarına tepkiler sürerken Güney Afrika, 29 Aralık 2023’te, 1948 tarihli Birleşmiş Milletler (BM) Soykırımın Önlenmesi ve Cezalandırılması Sözleşmesi'ni ihlal ettiği gerekçesiyle İsrail aleyhine Uluslararası Adalet Divanında (UAD) dava açmıştı.

Lübnan'daki Hizbullah Noktaları Hedef Alındı

İsrail'in saldırıları nedeniyle Lübnan'da bulunan Hizbullah, İsrail'e saldırılar düzenlemiş ve Tel Aviv yönetimi de bu saldırılara karşılık olarak Lübnan'da bulunan Hizbullah noktalarını vurmuştu.

"Savaş" İddiası

Lübnan merkezli Al-Manar TV dikkat çeken bir iddiada bulundu. Yapılan açıklamada "Netanyahu hükümeti birkaç saat içinde Lübnan'a savaş ilan edebilir" denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Astronot Alper Gezeravcı yeni deneyini yaptı

Astronot Alper Gezeravcı yeni deneyini yaptı