Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Netanyahu Ateşkes Müzakerelerini Görüşmek İçin İsrail’e Gelen Blinken ile Buluştu

Netanyahu Ateşkes Müzakerelerini Görüşmek İçin İsrail’e Gelen Blinken ile Buluştu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Tel Aviv’de bir araya geldi. Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında esir takası ve Gazze'de ateşkes sağlanması yer alıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netanyahu Ateşkes Müzakerelerini Görüşmek İçin İsrail’e Gelen Blinken ile Buluştu
KAYNAK: AA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Tel Aviv'de bir araya geldi. Toplantı, Batı Kudüs'teki Başbakanlık Ofisi'nde gerçekleşti. Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında esir takası ve Gazze Şeridi'nde ateşkes sağlanması yer alıyor. Müzakerelerin detayları, her iki tarafın da talepleri doğrultusunda şekilleniyor.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, mevcut müzakerelerin son şans olabileceğini ifade etti. Bu açıklama, müzakerelerin ne kadar kritik bir aşamada olduğunu vurguluyor. Blinken, aynı gün İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog tarafından da kabul edildi. Görüşmenin ardından, Blinken'ın İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile de bir araya gelmesi öngörülüyor. Bu görüşme, müzakerelerin ilerleyişi ve olası çözümler hakkında daha fazla bilgi verebilir.

Ateşkes Sağlanamamıştı

15-16 Ağustos'ta Katar'ın başkenti Doha'da yapılan müzakerelerde, İsrail ile Hamas arasında esir takası ve ateşkes sağlanması hedeflenmişti. Hamas, ABD, Mısır ve Katar'ın arabuluculuğunda yürütülen bu müzakerelerde Netanyahu'nun yeni şartlar sunduğunu ve bu nedenle anlaşmanın sağlanamadığını belirtmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Volvo Car Türkiye satışlarını durdurdu

Volvo Car Türkiye satışlarını durdurdu