Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Navalni'nin Eşi Yulia Navalnaya'nın Sosyal Medya Hesabı Askıya Alındı

Navalni'nin Eşi Yulia Navalnaya'nın Sosyal Medya Hesabı Askıya Alındı

Rusya'da Aleksey Navalni'nin eşi Yulia Navalnaya'nın sosyal medya hesabı, eşinin ölümünü ve Putin'i suçlayan paylaşımlarının ardından platform kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle askıya alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Navalni'nin Eşi Yulia Navalnaya'nın Sosyal Medya Hesabı Askıya Alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

Rusya'da 16 Şubat'ta cezaevinde hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalni'nin eşi Yulia'ya ait olan sosyal medya hesabı, platform kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle askıya alındı.

Yulia Navalnaya, eşinin ölümünü takiben resmi sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Videoda, Rusya Devlet Başkanı Putin'i suçlayarak, "Benim yerimde burada başka biri olmalıydı. Ancak bu kişi Vladimir Putin tarafından öldürüldü. Üç gün önce Vladimir Putin, eşim Aleksey Navalni'yi öldürdü" şeklinde ifadeler kullandı. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Navalni'nin eşi Yulia Navalnaya'nın Putin'e yönelik suçlamalarını "asılsız" ve "kaba" olarak nitelendirdi. Bu açıklamanın ardından, Yulia Navalnaya'ya ait sosyal medya platformu hesabı, platformun kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle askıya alındı.

Navalni'nin Ölümüne İlişkin Gelişmeler

Rusya Federal Cezaevi Hizmetleri (FSİN), tutuklu muhalif Aleksey Navalni’nin cezaevinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Yapılan tıbbi müdahalelerin olumlu sonuç vermediği ve doktorların ölümü tespit ettiği belirtildi. Ölüm nedeni ise henüz araştırılmaktadır. Kremlin Sözcüsü Dmitriy, Federal Cezaevi Hizmetleri'nin Navalni’nin ölümünün nedenlerini araştırdığını ve doktorların gerekli incelemeleri yapacağını ifade etti. Yulia Navalnaya'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar, Navalni'nin ölümüyle ilgili tartışmaları derinleştirdi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i suçlamalarla karşı karşıya bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’nın Fethi’nin 817. Yıl Dönümü Kutlamaları Başlıyor

Antalya’nın Fethi’nin 817. Yıl Dönümü Kutlamaları Başlıyor