Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Fransa Vatandaşı PK*'lı Yakaladı ve Sınır Dışı Etti

MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Fransa Vatandaşı PK*'lı Yakaladı ve Sınır Dışı Etti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, PK*/K*K'nın Fransa yapılanmasında yer alan Fransa vatandaşı Denis Daniel Korkmaz'ı ortak operasyonla yakalayarak sınır dışı etti. Korkmaz, ter*r örgütüne para toplama ve insan aktarma gibi illegal faaliyetlerde bulunuyordu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Fransa Vatandaşı PK*'lı Yakaladı ve Sınır Dışı Etti
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, ter*r örgütü PK*/K*K'nın Fransa yapılanmasında aktif rol oynayan Fransa vatandaşı Denis Daniel Korkmaz'ı ortak bir operasyonla yakalayarak sınır dışı etti. 

Güvenlik kaynaklarının aktardığı bilgilere göre, MİT tarafından uzun süredir takip edilen Korkmaz, Fransa'da PK*/K*K adına illegal faaliyetler yürütüyordu.

Korkmaz'ın Fransa'daki Faaliyetleri

Korkmaz, Fransa'da terör örgütü PK*/K*K için para toplama, örgüte eleman kazandırma ve insan ile malzeme aktarımı gibi faaliyetlerde bulunuyordu. Bu suçların yanı sıra, örgüt içindeki bağlantılarını güçlendirmek ve operasyonel kapasitesini artırmak amacıyla çeşitli eylemler gerçekleştiriyordu.

Şanlıurfa'da Yakalandı

MİT tarafından yapılan takip sonucunda, Denis Daniel Korkmaz'ın Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde bulunduğu tespit edildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ile MİT'in ortak yürüttüğü operasyon sonucunda Korkmaz yakalandı. Operasyonun ardından, gerekli işlemler tamamlandı ve Korkmaz sınır dışı edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Kazakistan Uyruklu Kadın Turist Ölü Bulundu

Alanya'da Kazakistan Uyruklu Kadın Turist Ölü Bulundu