Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Lübnan'da İsrail'e 100 Roket Atıldı

Lübnan'da İsrail'e 100 Roket Atıldı

Hizbullah, İsrail'in kuzeyine 100 roket fırlattı! İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamalara göre, roket saldırılarında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, İsrail'de siren sesleri yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lübnan'da İsrail'e 100 Roket Atıldı
KAYNAK: İHA

Lübnan merkezli Hizbullah örgütü, İsrail'in kuzeyine karşı yoğun bir roket saldırısı düzenledi. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Hizbullah'ın sabah saatlerinde Lübnan topraklarından Golan Tepeleri'ne 70 roket fırlattığı belirtildi.

Saldırı sonucunda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, İsrail'in çeşitli bölgelerinde siren sesleri duyuldu.

İkinci Saldırı İsrail Topraklarına

Hizbullah, ilk saldırının ardından İsrail'in kuzeyine ikinci bir roket saldırısı daha gerçekleştirdi. Bu saldırıda ise İsrail topraklarına 30 roket atıldı. Neyse ki, saldırıda herhangi bir yaralanma veya hasar rapor edilmedi. IDF yetkilileri, saldırıda kullanılan roketlerin bir kısmının İsrail'in hava savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildiğini, diğerlerinin ise boş arazilere düştüğünü belirtti.

IDF'den Karşılık Hava Saldırısı

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah'ın roket saldırılarına karşılık olarak savaş uçaklarının harekete geçtiğini duyurdu. IDF'nin açıklamasına göre, İsrail'e yönelik saldırılara karşılık olarak Hizbullah'a ait üç roket fırlatma rampası vuruldu. Bu hamleyle, İsrail'in güvenliğini sağlamak için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor 11 Madalya İle Eve Döndü

Antalyaspor 11 Madalya İle Eve Döndü