Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Kuran-ı Kerim yakılmasına Dışişleri'nden tepki

Kuran-ı Kerim yakılmasına Dışişleri'nden tepki

Danimarka’nın Kopenhag Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yakıldı. Kuran-ı Kerim'in yakılmasına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuran-ı Kerim yakılmasına Dışişleri'nden tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Kopenhag’da bugün kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı tekrarlanan aşağılık saldırıları en güçlü şekilde lanetliyoruz. Danimarka makamları, uluslararası sorumlulukları çerçevesinde hareket etmeli ve İslam dinine ve milyarlarca inananına yönelik nefreti körükleyen bu çirkin eylemlerin önlenmesi için gerekli tedbirleri almalıdır” denildi. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Danimarka&#39;da Kutsal Kitabımız Kur&#39;an-ı Kerim&#39;e Karşı Tekrarlanan Saldırılar Hk. <a href="https://t.co/I6SE07DWS4">https://t.co/I6SE07DWS4</a> <a href="https://t.co/bSrAjZ8qXh">pic.twitter.com/bSrAjZ8qXh</a></p>&mdash; T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) <a href="https://twitter.com/TC_Disisleri/status/1683545674460135424?ref_src=twsrc%5Etfw">July 24, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazeteci ağabeyine yardım ederken canından oldu

Gazeteci ağabeyine yardım ederken canından oldu