Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya BAŞKANI TEHDİT EDEN ADAM ÖLDÜRÜLDÜ

BAŞKANI TEHDİT EDEN ADAM ÖLDÜRÜLDÜ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ABD Başkanı Joe Biden'ı tehdit eden bir kişi, FBI ekiplerinin düzenlediği operasyonda tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BAŞKANI TEHDİT EDEN ADAM ÖLDÜRÜLDÜ

SÜLEYMAN GEZİCİ / Gündemi sarsan olay Amerika'da yaşandı. ABD'de Craig Robertson adlı bir kişi, sosyal medya hesabından Joe Biden,  New York Bölge Savcısı Alvin Bragg ve New York Başsavcısı Letitia James'i tehdit eden paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlar sonrasında harekete geçen FBI operasyonun düğmesine bastı. Utah'ın Salt Lake City şehrinde Craig Deleeuw Robertson isimli kişinin, evinde tutuklama işlemi sırasında çıkan çatışmada vurularak öldürüldüğü kaydedildi.

SUİKAST İÇİN DOĞRU AN

Mahkeme kayıtlarında Craig Robertson, Başkan Biden, eski ABD Başkanı Donald Trump'ı yargılayan New York Bölge Savcısı Alvin Bragg ve New York Başsavcısı Letitia James'i tehdit ettiği kaydedildi. Dava dosyasında Craig Robertson'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Bir veya iki başkanlık suikastı için doğru zaman. Önce Joe sonra Kamala!!" şeklinde kullandığı ifadelerine yer verildi.

SUİKASTÇI 75 YAŞINDA ÇIKTI

Dosyada, Robertson'un 70-75 yaşlarında​​​​​​​ olduğu ve AR-15 tarzı yarı otomatik tüfek taşıdığı vurgulandı. Biden'ın konu hakkında FBI tarafından bilgilendirildiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ PARTİ’DEN YEREL SEÇİM İÇİN İTTİFAK AÇIKLAMASI

İYİ PARTİ’DEN YEREL SEÇİM İÇİN İTTİFAK AÇIKLAMASI